.

Грим за тийнейджъри: Тенденции 2017

Какво е модерно тази година?

Грим за тийнейджъри: Тенденции 2017
Снимка: Teenvogue

Едно от най-важните неща за тийнейджърите е добре направеният грим. Разбира се, задължително е да следваме тенденциите, наложени от модната индустрия.

 

Днес ще ви покажем един особено смел проект на Teenvogue, който разкрива новостите в грима, но по един нестандартен начин.

 

Основният подход е контрастът между дръзкия и смел грим и нежната Тейлър Хил.

 

Ето какво е водещо за 2017 в грима:

 

1. Перли по очите

 

Класическите перли намират място не само в дрехите ни, но и в грима. Смелото поставяне се прави като „рамка“ около окото, което не просто поставя акцент, но и внася огромна доза нежност.

 

 

2. Рисунки по устните

 

Смело и много дръзко течение в красотата за тийнейджъри е изрисуването на устните с различни знаци. Харесвате да поставяте думи в хаштаг? Обичате геометричните форми? Комбинирайте ги върху устните с молив.

 

 

3. Цветя по лицето

 

Обичате ли цветя? Бихте ли експериментирали с тях в грима? Ако отговорът е „Да“, то тогава смело нанесете малки цветчета върху цялото лице. Комбинирайте само със спирала и червило в нюд нюанс.

 

 

4. Декорации по лицето

 

Смелите тенденции продължават с нестандартни и многоцветни елементи, поставени върху лицето. Тази новост взима позиционирането от „Цветя по лицето“ и елементите от „Рисунки по устните“, за да внесе настроение в цялостното излъчване.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...