.

5 начина да направим миглите по-дълги

Трикове със спирала за мигли

5 начина да направим миглите по-дълги
Снимка: Instagram

Всяка жена знае магията на дългите мигли – те могат да превърнат всяка дама в изкусителна, а всеки грим в още по-съвършен.

 

За съжаление, не всички жени са природно надарени с дълги косъмчета и се налага да прибягваме до магията на козметичните продукти.

 

Индустрията се е погрижила да имаме огромно разнообразие от видове спирали за мигли, но има и по-важно нещо – техниката.

 

Представяме ви топ 5 на магическите трикове със спирала.

 

1. Открийте „единствената“

 

Всички имаме различни мигли, затова имаме нужда от различни продукти. Какво искате? Обем, дължина, плътност или извивки? Изберете тази спирала, която отговаря на изискванията ви.

 

2. Нанесете основа

 

За да предотвратите размазване на спиралата върху горния или долния клепач, нанесете основа за грим преди нанасянето на продукта.

 

3. Магията на пудрата

 

С пудрата за лице можете да направите чудеса при миглите. Нанесете малко върху миглите преди да поставите спирала. По този начин ще създадете допълнително обем.

 

4. Извийте четката

 

За да издължите миглите, извъртайте четката, когато нанасяте продукта от корена към връхчетата на косъма.

 

5. Зигзаги

 

Всички бяхме впечатлени от вибриращите спирали и този ефект далеч не е случаен. Движението на зигзаги създава плътност на косъмчетата и същевременно ги отделя едно от друго.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...