.

Известните мъже, които носят маски за лице

Кои са силните представители, които се грижат за бръчките

Известните мъже, които носят маски за лице
Кристиано Роналдо; Снимка: Instagram

Независимо дали ни се вярва или не, нито един мъж не е имунизиран от появата на бръчки и неприятни следи на времето по кожата.

 

Разбира се, знаем добре за страхотните свойства на хартиените маски за лице и явно не сме единствените, запознати с тях.

 

Много от известните мъже от всички индустрии не се притесняват да се грижат за бръчките и още по-малко се притесняват да споделят кадри с маски.

 

Представяме ви известните личности от мъжки пол, които сложиха маска, скриха бръчките и изобщо не им пука.

 

1. Джон Стамос

 

Американският актьор, певец и музикант смело си сложи хартиена маска за лице, застана пред камерата и показа, че мъжете също имат нужда от ритуали за своята красота. Особено ако са популярни.

 

 

2. Кристиано Роналдо

 

Това със сигурност е най-малко изненадващият представител на мъжкия пол, който влиза в класацията. Кристиано Роналдо е известен със своята суета и никак не сме се съмнявали, че си ползва маски против бръчки и за хидратиране.

 

 

3. Пъф Деди

 

Рапърът многократно е казвал, че винаги е искал, обичал и се е грижил за своя външен вид. В крайна сметка работи здраво и се забавлява здраво. Някоя и друга бръчка може да излезе.

 

 

4. Джъстин Бийбър

 

Вторият мъж, който не ни изненадва, че влиза в класацията. Джъстин Бийбър многократно е доказвал, че прави всичко, за да изглежда добре и редовното поставяне на маска за лице си е рутина.

 

 

5. Крис Прат

 

Всички много харесват Крис Прат и често го определят като мъж мечта. Мъж, с който очевидно заедно можете да си носите маски за лице и дори да си ги поделяте.

 

 

6. Рики Мартин

 

Гореща кръв, студена маска за лице. Певецът разбуни духовете като публикува своя снимка, на която стои с маска на лицето и специални ръкавици, които хидратират и омекотяват кожата на ръцете. Сигурно е много приятно да пипнеш мека ръка, която ти дава автограф.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...