.

Слави Трифонов се изложи брутално!

Вчерашното предаване на Слави Трифонов по-скоро не може да се нарече с думата ШОУ, а по-скоро се превърна в предизборно студио с изполването на деца като параван. Какво се случи? Вече ви информирахме за скандала, който предизвика Яне Янев с община

Слави Трифонов се изложи брутално!
Вчер
шното предаване на Слави Трифонов по-скоро не може да се нарече с думата ШОУ, а по-скоро се превърна в предизборно студио с изполването на деца като параван. Какво се случи?

Вече ви информирахме за скандала, който предизвика Яне Янев с община Гърмен след като обяви, че ученици са задължавани да учат ислям като ЗИП както и да носят забрадки, арабски носии и да наричат учителя си по религия с думата АГА.

В така нареченото си шоу Слави бе поканил кмета, даскала (в случая жена) и няколко автобуса с деца. Това, което се видя бе толкова изкуствено, че сигурно само Слави не го е видял заради черните си очила. Или пък са му сложили разни розови филтри, за да вижда положението толкова розово и да казва на черното бяло. Децата обявиха, че всичко е прекрасно, нямат проблеми, никой не ги кара да правят нищо на сила, те обичат носиите, с които ходят на училище, работят и дори спят (по думите на кмета). Учителката едва не се разплака като заговори за прекрасните деца, които късат цветя от двора и й ги носят, поздравяват я по коридорите и цитирам "са смирени".

Сценаристите на предаването се явиха като опоненти на Слави и се разрази сериозен спор, при който Слави твърдеше, че никога не налага цензура и всеки може да говори каквото си иска, но въпреки това прекъсна всеки опит на сценаристите да се изкажат и се налагаше те да говорят успоредно с него.

Предаването обаче остави у зрителя един лош вкус в устата и редица съмнения, че Слави има желание да направи реклама на точно определена партия или да се хареса на точно определен кръг от хора. Ашколсум ефенди!

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...