.

Жената на Орландо Блум позира гола

Миранда Керр позира гола за известно модно списание. Тя е един от най-известните модели на "Виктория Сиктер" и в момента е бременна с детето на съпруга си, Орландо Блуум. Красавицата е позирала с надутото си коремче и почти без плат по т

Жената на Орландо Блум позира гола
Мира
да Керр позира гола за известно модно списание. Тя е един от най-известните модели на "Виктория Сиктер" и в момента е бременна с детето на съпруга си, Орландо Блуум.

Красавицата е позирала с надутото си коремче и почти без плат по тялото. Миранда споделила, че не се срамува от това да позира гола, било то бременна или не.

За нея няма нищо грозно или неморално. За доста майки, дори фотомодели, това е граница, която не прекрачват, но Миранда не се притеснява. Блум не е имал нищо против съпругата му да позира за списанието и той не й забранява да прави това, което тя иска.

"Миранда ми е жена, а не робиня или слуга. Има си нейн живот и може да го живее както намери за добре. Нищо няма да стане на детето ако щракнат корема на Миранда." - казал Блум според Английски таблоид.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...