.

Николета Лозанова ще съди "Шоуто на Слави" за 100 000 евро (+ видео)

Наскоро в "Шоуто на Слави" се роди нов образ - актьорът Виктор Калев успешно се превъплъти в ролята на плеймейтката Николета Лозанова. То стана особено популярно - в интернет клипът бе изгледан от над 50 000 души, а по телевизията от много

Николета Лозанова ще съди
Наскоро в "Шоуто на Слави" се роди нов образ - актьорът Виктор Калев успешно се превъплъти в ролята на плеймейтката Николета Лозанова. То стана особено популярно - в интернет клипът бе изгледан от над 50 000 души, а по телевизията от много повече зрители.

Водещият на предаването Слави Трифонов искрено се забавляваше по време на скеча и бе доволен от играта на своя подчинен. Николета Лозанова в последно време е все по страниците на вестниците и списанията, особено покрай историята с Алисия и Валери Божинов. Николета е на ясно, че няма лоша реклама и досега никога не се е дразнила на негативни неща, свързани с нейната личност.

Но ето, че "Шоуто на Слави" е прекалило според красивата плеймейтка и тя има намерение да съди вечерното предаване, като искът й ще бъде в размер на 100 000 евро.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...