.

Булка-самоубиец бе спасена буквално в последния момент (+ видео)

Момиче от Китай направи опит да се самоубие, защото нейният годеник я е изоставил пред олтара. Малко преди бъдещите младоженци да се врекат във вечна вярност , неверният мъж изоставил своята бъдеща съпруга и се оженил за друга. Китайката облякла с

Булка-самоубиец бе спасена буквално в последния момент (+ видео)
Момиче от Китай направи опит да се самоубие, защото нейният годеник я е изоставил пред олтара. Малко преди бъдещите младоженци да се врекат във вечна вярност , неверният мъж изоставил своята бъдеща съпруга и се оженил за друга.

Китайката облякла сватбената си рокля и се качила на висока сграда, за да сложи край на живота си. Жената не можела да понесе факта, че е изоставена от своя любим и той вече е в обятията на друга.

22-годишната Ли бе спасена буквално в последния момент. Тя бе хваната от един мъж, малко преди да скочи. Известно време не беше сигурно, че ще успеят да я спасят, но в крайна сметка младото момиче бе изтеглено. Мъжът, който я е спасил, сподели, че е направил нещо, което би сторил всеки.

Момичето е закарано в болницата, нейните приятели и роднини направили десетки опити да се свържат с бившия й годеник, но така и не го открили.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...