.

Опра Уинфри ще получи „Оскар” за хуманитарната си дейност

Популярната американска телевизионна водеща Опра Уинфри ще получи специален „Оскар” за хуманитарната си дейност, който ще й бъде връчен на официална церемония, предвидена за 12 ноември. Наградата „Джийн Хершолт” на Аме

Опра Уинфри ще получи „Оскар” за хуманитарната си дейност
class="postbody">Популярната американска телевизионна водеща Опра Уинфри ще получи специален „Оскар” за хуманитарната си дейност, който ще й бъде връчен на официална церемония, предвидена за 12 ноември.

Наградата „Джийн Хершолт” на Американската академия за филмово изкуство и науки ще бъде присъдена на телевизионната водеща заради огромния й принос към различни благотворителни и филантропски дейности и организации, както и за усилията, които тя постоянно полага, за подкрепа на доброто образование навсякъде по света.

Награждаването на Опра Уинфри е било гласувано от членовете на Академията във вторник вечерта. Призът „Джийн Хершолт” се присъжда през няколко години на личности със значителен хуманитарен принос. Бивши носители на наградата са Стив Броуди, Франк Синатра, Одри Хепбърн, Елизабет Тейлър, Пол Нюман и други.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...