.

Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли заживяват заедно?

Холивудските звезди Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли си търсят нов дом, в който възнамеряват да заживеят заедно. Въпреки че се срещат само от около два месеца, двете знаменитости изглежда са наистина хлътнали един по друг. Ако се вярва на слуховете

Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли заживяват заедно?
class="postbody">Холивудските звезди Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли си търсят нов дом, в който възнамеряват да заживеят заедно.

Въпреки че се срещат само от около два месеца, двете знаменитости изглежда са наистина хлътнали един по друг. Ако се вярва на слуховете, те искали да прекарват цялото си време заедно, затова се решили да си купят съвместно жилище, в което да се нанесат възможно най-скоро.

Рейнолдс и Лайвли се запознаха на снимачната площадка на фантастичния екшън „Зеленият фенер” и, според хора от снимачния екип, между тях веднага припламнали искри. Неотдавна 24-годишната актриса сложи край на връзката си с Леонардо ди Каприо. Рейнолдс пък се разведе с бившата си вече съпруга Скарлет Йохансон в началото на годината, а след това му беше приписвана краткотрайна връзка със Сандра Бълок.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...