регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Детска порнография - 13 годишни снимат порно и го продават в училище

Деца произвеждат и разпространяват порно клипове, снимани на мобилни телефони. Участниците в клиповете с еротично съдържание са деца на по 13 години, а клиповете са направени на детски купони. Участниците са трима, две момчета и едно момиче. Инте

Детска порнография - 13 годишни снимат порно и го продават в училище
Деца
произвеждат и разпространяват порно клипове, снимани на мобилни телефони. Участниците в клиповете с еротично съдържание са деца на по 13 години, а клиповете са направени на детски купони.

Участниците са трима, две момчета и едно момиче. Интересното е, че клиповете дори се продавали в училището с различна тарифа за гледане и сваляне на клипа, като за първата услуга се заплащало по левче, а за втората лев и 50. Учениците признаха, че са гледали клиповете, като някои от тях споделиха, че в тях не се е виждали чисто порнографско съдържание.

Скандала се развива в основното училище " Христо Ботев " в Асеновград, като провинилите се ученици са преместени в друго учебно заведение.

Директора в първия момент направил опит да скрие  инцидента, но от медиите вече е уведомен регионалния инспекторат по образование в Пловдив, откъдето съобщиха, че за инцидента ще бъде информирана полицията, но не беше споменато, дали ще бъде наказан директорът на училището.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...