.

Изпита по биология изненада всички с елементарна тема

Днес sе проведе кандидат-студентския изпит по Биология за Софийски Университет. За изненада на всички бъдещи студенти темата, която се падна бе "Характеристики на прокариотна и еукариотна клетка". Това е темата мечта за всеки кандидатстваш,

Изпита по биология изненада всички с елементарна тема
Днес
sе проведе кандидат-студентския изпит по Биология за Софийски Университет. За изненада на всички бъдещи студенти темата, която се падна бе "Характеристики на прокариотна и еукариотна клетка". Това е темата мечта за всеки кандидатстваш, защото е сравнително лесна, но за сметка на това може да се пише доста по нея. Задължителните елементи, които трябва да присъстват са сравнително малко и няма никакви схеми. Въпреки това обаче темата често се пренебрегва като прекалено лесна и кандидат-студентите наблягат на по-сложните теми. Това може да доведе до изненадващи резултати на изпита тази година.

От наши източници научихме, че теста, който е по традиция е 30 въпроса е бил сравнително по-сложен от очакваното, но въпреки това не е затруднително повечето от съревноваващите се за биологическите специалности, които тази година са: Биотехнологии, Молекулярна биология, Биология, Биохимия, Екология и Медицина.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...