.

Вие сте най-богат, просто още не го знаете

“Вие сте най-богат, просто още не го знаете” е книга, която цели да докаже, че съществуват неща много по ценни от парите. Британците Стив Хенри и Дейвид Албъртс са автори на интересната книга. В нея се сравнява изпитваната радост от даден

Вие сте най-богат, просто още не го знаете
&ldq
o;Вие сте най-богат, просто още не го знаете” е книга, която цели да докаже, че съществуват неща много по ценни от парите. Британците Стив Хенри и Дейвид Албъртс са автори на интересната книга. В нея се сравнява изпитваната радост от дадено нещо с новината, че си спечелил от лотарията. Анкетата е дадена на хиляда души, които е трябвало да подредят по 50 събития в живота си, които са ги направили щастливи.

Челната тройка е заета от здраве, любов и разбирателство между партньорите. Здравето е оценено на 180 хиляди лири, любовта 163 хиляди лири, а разбирателството между партньорите на 155 хиляди. Спокойната и безопасна среда на живот е оценена на 130 хиляди лири, а неописуемото щастие от това да имаш собствено дете само 123 хиляди. На 5-то място в класацията британците са поставели смехът, който според тях струва 110 хиляди, след което се нарежда и сексът за сумата от 105 хиляди лири. Ходенето на кино се оказало малко повече от 2 пъти по-евтино от четенето на книги- 22 хиляди срещу 54 хиляди лири.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...