.

Вокалът на AC/DC се пенсионира!

Брайън Джонсън, от дълго време се колебаел дали да се оттегли от музиката, опасявайки се, че на 61 години вече е твърде стар за сцената. Дългогодишният вокал на бандата разкри, че планирал да напусне групата през 2010 г. Другите от групата, обаче,

Вокалът на AC/DC се пенсионира!
Брай
н Джонсън, от дълго време се колебаел дали да се оттегли от музиката, опасявайки се, че на 61 години вече е твърде стар за сцената. Дългогодишният вокал на бандата разкри, че планирал да напусне групата през 2010 г.

Другите от групата, обаче, го убедили да пее с тях поне още 11 месеца, за да могат да изпълнят поетите до 2011г. ангажименти.
"Обсъждахме края на турнето Black Ice, когато казах - щом приключим през май 2010 - съм дотам! Но Малкълм каза - Какви ги говориш? Няма да те оставим да се пенсионираш!"

"Доста е егоистично от тяхна страна. Правя всичко възможно да се държа във форма но не мисля че успявам. Не искам хората да ме видят на сцената и да си кажат "О, беден стар шибаняк, бандата го носи на гърба си."." казва Джонсън пред списание Classic Rock. Сегашния тур на групата приключва през март 2010, останали дати само в Австралия и Щатите. На кои фестивали AC/DC ще си вземат последно сбогом с публиката ще разберем догодина.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...