.

Поредния румънски СЕКСИ хит – “Se Thelo”

Se Thelo се нарича най-коментираното и скандално парче в Румъния в последните месеци. Съвсем нормално, след целия шум, песента вече се превърна в най-големия хит в момента в северната ни съседка и оглави почти всички радио и ТВ класации. Любопитн

Поредния румънски СЕКСИ хит – “Se Thelo”
Se Thelo се нарича най-коментираното и скандално парче в Румъния в последните месеци. Съвсем нормално, след целия шум, песента вече се превърна в най-големия хит в момента в северната ни съседка и оглави почти всички радио и ТВ класации.

Любопитното в случая е, че преди няколко седмици  в интернет се появиха цели 3 еднакви  версии на песента, но изпети от различни певици – Kristine, Inna и Roller Sis. Зад изпълнителките стоят двама от най-горещите продуценти в момента – Edward Maya (който това лято изгря с невероятния си дебютен сингъл Stereo Love) и Adrian Sana (от Akcent), които така и не успяват да разрешат спора по между си - кой точно е композирал песента.

Както е известно, младият гений Edward Maya бе музикален продуцент на последния албум на Akcent, от който са суперуспешните Stay With Me и That’s My Name, и двамата работиха изключително добре заедно.

В крайна сметка, официалната версия на сингъла за територията на България е изпълнението на зашеметяващата блондинка Kristine. Това е дебютен хит за младата певица, която наскоро завърши Консерваторията и успоредно с това и право в униерситета "Spiro Haret”.

Румънката се занимава с музика от малка, пяла е в много групи, участвала е на фестивали и конкурси, но Se Thelo е дебютният сингъл, с който тя попада в истинския музикален бизнес. Двамата с Edward Maya се познават от няколко години, тъй като са колеги в консерваторията, и именно тогава идва и идеята им да работят заедно.
 

Se Thelo е изпипано изцяло в характерния румънски клубен саунд, омагьосан от неустоимо секси вокалите на блондинката, а най-любопитно е силното гръцко влияние и текст. Накратко – песента комбинира хитовото гръцко настроение и неповторимия румънски звук, който се превърна в истинска сензация в последните месеци.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...