.

Направи си подарък - отвличане или нощ, прекарана в морга

Фирма от Франция предлага нестандартни услуги. На търсачите на силни изживявания не им стигат скоковете с парашут, делтапланер, бънджи и прочие. Те търсят нещо наистина вълнуващо и новаторско. Фирмата "Най-крайното реалити" може да им го ос

Направи си подарък - отвличане или нощ, прекарана в морга
Фирм
от Франция предлага нестандартни услуги. На търсачите на силни изживявания не им стигат скоковете с парашут, делтапланер, бънджи и прочие. Те търсят нещо наистина вълнуващо и новаторско. Фирмата "Най-крайното реалити" може да им го осигури срещу сумата от 1000 евро.

Клиентите могат да си заплатят, за да бъдат отвлечени от напълно непознати за тях лица, да бъдат "натикани" в кола насила и да бъдат откарани в тъмно и влажно мазе, където да прекарат 4-5 часа. Ако това е малко, офертата може да се обогати с преследване с лодки или бягане от похитителите с хеликоптер.

Ако андреналинът на хората им дойде в повече, те могат да прекратят участието си като кажат тайна парола, която им е дадена предварително.

Освен отвличане, от фирмата предлагат и други екстремни изживявания - една нощ, прекарана в морга, участие в собственото си погребение, трафик на наркотици.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...