.

Украински вирус "тръшка" туристите по Южното Черноморие наред

Кога да се разболее човек, освен когато отиде на морето? Голяма част от туристите хващат някой грип или настинка по време на почивката си. Всеки ден по ресторанти, барове, все места, където е лесно да се заразиш. В Слънчев бряг, Св. Влас и Елените

Украински вирус
Кога
да се разболее човек, освен когато отиде на морето? Голяма част от туристите хващат някой грип или настинка по време на почивката си. Всеки ден по ресторанти, барове, все места, където е лесно да се заразиш.

В Слънчев бряг, Св. Влас и Елените в момента има тежък украински вирус. Той е донесе от туристите от Украйна, които са предпочели България като дестинация за тяхната лятна отпуска. Първите симптоми на вируса са гадене и замайване, няколко часа по-късно се атакува стомаха и червата и диарията ви е в кърпа вързана. По-късно се вдига висока температура и може да се появи гадене и повръщане. Болният се обезводнява и няма никакво желание да се храни, чувства се уморен и предпочита да прекара деня си в леглото.

Ако се потърси веднага лекарска помощ, украинският грип минава за три дни. Но ако човек реши да се самолекува (както сме свикнали ние българите) болестта може да трае около седмица.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...