.

Перфектният човек - пазете се от него

Не може да не сте го виждали. Перфектният човек е толкова дразнещ,че винаги, когато влезе в заведение, вие го забелязвате. У много мъже той буди необяснима агресия. У жените пък често буди други чувства. Как да го разпознаем? Перфектният човек,

Перфектният човек - пазете се от него
Не м
же да не сте го виждали. Перфектният човек е толкова дразнещ,че винаги, когато влезе в заведение, вие го забелязвате. У много мъже той буди необяснима агресия. У жените пък често буди други чувства.

Как да го разпознаем?

Перфектният човек, за който говорим обикновено е мъж. Жените нямат практика да парадират с подобни черти. Той е винаги гладко избръснат. Толкова гладко , че трудно можете да си представите, че изобщо по лицето му растат косми. Бакенбардите и леката брадичка,  която често е част от визията му, са толкова перфектно подстригани, че едва ли някога бихте го хванали така, че дори едно косъмче да стърчи накриво. Той винаги е с еднаква прическа и я поддържа винаги  с еднаква дължина. Имате чувството,  че има час при фризьор всеки ден,  за да отнеме онези 3 нанометъра,  с които нарастват космите по главата му.

Той говори бавно, стара  се да е много убедителен. Излъчва увереност и стабилност. Той не пие какво да е в заведенията. Обикновено дава сложни поръчки, често пъти еднакви, което показва пред околните, че това за него е начин на живот - например, вместо да поръча мляко със сметана, той ще поръча “Виенско кафе с кондензирана сметана и резен портокал”. Той има навика да капризничи при поръчката дори и на вода. За жените това е перфектният мъж - той излъчва сигурност, стабилност, увереност,  но...

Защо да се пазите от него?

Това, което досега описахме и, което всички виждате от този “перфектен” мъж, е добре планирано и изградено поведение и визия на един не дотам перфектен мъж. Често пъти това е начин, по който този човек иска да  влияе върху околните - дали ще сваля жени, дали ще търси бизнес партньори, дали ще търси работа. ..Той  не е нищо повече от един добър манипулатор. Мъжете изпитват необяснима агресия към този тип индивиди поради факта,че подсъзнателно усещат измамата.

Ако си имате работа с такъв човек ,можете да го подложите на един прост тест - изкарайте го извън контрол по някакъв начин. Това не е лесно, но веднъж изкаран извън релси, този тип хора са готови да експлодират под напора на прикриваните и потискани, за пред хората, емоции. Особено изнервени са, когато не могат да постигнат целите си и срещу тях стои не толкова перфектен човек , който  обаче ги превъзхожда във всичко. Тогава те изпадат в състояние,  в което стават избухливи, агресивни, арогантни, цинични. Тогава лесно можете да разберете що за човек се крие зад гладко избръснатото лице.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...