.

Училище за бременни тинейджърки в Малайзия

Първото училище за бременни тинейджърки отвори врати в Малайзия, където има най-много мюсюлмани. Извънбрачната бременност е грях според Корана. Специалити смятат, че училището в южната част на Малака ще помогне на младите жени да се интегрират в о

Училище за бременни тинейджърки в Малайзия
Първ
то училище за бременни тинейджърки отвори врати в Малайзия, където има най-много мюсюлмани.

Извънбрачната бременност е грях според Корана. Специалити смятат, че училището в южната част на Малака ще помогне на младите жени да се интегрират в обществото  и да отгледат децата си без никакъв тормоз от странични хора.

Около 70 бебета са изоставени на стълби, кофи за боклук и публични тоалетни за последната година в Малайзия. Училището обещава анонимност и защита на бременните тинейджърки и са построени жилищни комплекси, за да бъдат настанени и да учат на спокойствие.

Анонимността е най-важното, защото извънбрачната бременност е главната причина за брутални убийства на жени и момичета. Според Исляма, извънбрачният секс е грях и може да бъде наказан с много ужасен вид убийство. Тялото на жената се заравя до кръста заедно с ръцете, слага се бяла кърпа на главата и се хвърлят камъни по жертвата докато не умре.

През 2008г. две жени на по 28 години са били публично екзекутирани по този начин.  Училището цели това да не се случва и затова охраната е доста строга и засилена.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...