.

Мъжете са актуални до 55-годишна възраст

По-възрастните мъже остават привлекателни за представителките на нежната половинка на човечеството поне с 10 години повече в сравнение с преди. Съвременните мъже остават актуални поне докато станат на 55-годишна възраст. Преди 30 години нещата били п

Мъжете са актуални до 55-годишна възраст
По-в
зрастните мъже остават привлекателни за представителките на нежната половинка на човечеството поне с 10 години повече в сравнение с преди. Съвременните мъже остават актуални поне докато станат на 55-годишна възраст. Преди 30 години нещата били по по-различен начин - малко жени биха обърнали внимание на мъж, който е минал 45 години. В днешно време мъжете обръщат повече внимание на външния си вид и на себе си и затова изглеждат по-добре по-дълго време. Жените отлагат минаването под венчилото и по този начин се удължава периода, в който един ерген се смята за подходящ бъдещ съпруг.

Доста жени се заглеждат по по-възрастни мъже, защото голяма част от тях са добре осигурени финансово, а това кара жената да се чувства сигурна и спокойна, както за себе си, така и за поколението, което смята да създаде.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...