.

Защо жените обичат да правят секс на тъмно?

Въпреки че жените се стараят да нямат задръжки в леглото и да са максимално освободени и отворени към нови идеи, малко от тях спокойно могат да правят секс на светло. 90% от дамите предпочитат да е леко тъмно и има причина за това. Повечето предст

Защо жените обичат да правят секс на тъмно?
Въпр
ки че жените се стараят да нямат задръжки в леглото и да са максимално освободени и отворени към нови идеи, малко от тях спокойно могат да правят секс на светло. 90% от дамите предпочитат да е леко тъмно и има причина за това.

Повечето представителки на нежния пол имат комплекси относно телата си - някои смятат, че имат целулит, други се притесняват от стриите си, трети смятат, че не са се обезкосмили достатъчно - все неща, които мъжете няма да забележат, но жените се притесняват и не се чувстват добре в кожата си. Не е хубаво човек да има комплекси и те да му пречат по време на секс. Но не само мислите, че имаме несъвършено тяло, може да помрачат любовната ни вечер.

Просто дамите се чувстват по-добре, когато е по-тъмно, защото атмосферата е друга. Силното осветление създава усещането за ден, а повечето хора свързват деня с работа, нерви и напрегнатост. Затова повечето жени предпочитат, когато правят секс или се гушкат с партньора си това да става на тъмно или най-много на запалена свещ.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...