.

Кои са най-опасните места за екскурзии?

Британските доктори предупреждават туристите за най-опасните дестинации. На всеки 10 000 посещения в Египет, има над 82 случая на сериозни стомашно-чревни проблеми. По време на екскурзията си в Индия има над 65 британци, които се връщат болни. Тай

Кои са най-опасните места за екскурзии?
Брит
нските доктори предупреждават туристите за най-опасните дестинации.

На всеки 10 000 посещения в Египет, има над 82 случая на сериозни стомашно-чревни проблеми. По време на екскурзията си в Индия има над 65 британци, които се връщат болни. Тайланд и Мароко също са намерили своето място в списъка на най-опасните места за здравето на човек. Там има между 40 и 65 случая на болни туристи.

Британските експерти са на мнение, че Кипър и Малта са най-безопасни за почивка. Инфекциите най-често са от замърсена храна, която се консумира от туристите в съмнителни ресторанти, където хигиената не е на добро ниво. Басейните с вода също пренасят зарази, защото често се случва хората да се нагълтат с вода, докато плуват.

И все пак, ако имате желание да посетите Египет, Индия, Тайланд или Мароко, спазвайте високо ниво на хигиена и бъдете внимателни към водата, която пиете.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...