.

Жените се прикриват по-умело от мъжете, когато изневеряват

Възможността един неверен мъж да бъде хванат в изневяра е два пъти повече в сравнение с дамите, които кръшкат. 1/10 от неверните представителите на мъжкия пол спрямо 1/12 от неверните дами, защото жените умеят по-добре да се прикриват. 40% от жени

Жените се прикриват по-умело от мъжете, когато изневеряват
Възм
жността един неверен мъж да бъде хванат в изневяра е два пъти повече в сравнение с дамите, които кръшкат. 1/10 от неверните представителите на мъжкия пол спрямо 1/12 от неверните дами, защото жените умеят по-добре да се прикриват.

40% от жените споделят, че най-често имат приятел, който ги прикрива и им осигурява повече свободно време, за да се виждат с любовника си. 50% от мъжете и 21% от дамите са били разкривани заради телефонно обаждане или получен SMS. Представителите на силния пол редовно оставят GSM-а си без надзор и това дава възможност на жените да разгледат получените и изпратени SMS-и и телефонните разговори, които е провел.

Жените доста по-умело се прикриват. Те не използват личният си e-mail или акаунт във Facebook, правят си нови такива, които са специално създадени за комуникация с любовника. Жената споделя доста с приятелите си и ако възникне някакъв проблем, те винаги са готови да застанат зад гърба й.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...