.

Изобретиха мъжки пояс за вярност

Световното изложение за секс играчи в Лас Вегас предложи на посетителите си новосъздадени пояси за вярност, предназначени за мъже. Изобретението със сигурност ще зарадва мнозина представителки на женския пол, които имат известни съмнения отно

Изобретиха мъжки пояс за вярност
class="postbody">Световното изложение за секс играчи в Лас Вегас предложи на посетителите си новосъздадени пояси за вярност, предназначени за мъже.

Изобретението със сигурност ще зарадва мнозина представителки на женския пол, които имат известни съмнения относно верността на интимния си партньор.

Поясът за вярност е направен от поликарбонатна пластмаса, която обхваща пениса на мъжа и не му позволява да осъществи полов акт, докато не свали устройството.

Ключът за отключването и свалянето на пояса пък е само един и е предназначен за дамата, която се съмнява във верността на своя партньор.

И преди да се зачудите как един мъж би могъл да уринира с подобно устройство на пениса си – в поясът е предвидена специална дупчица, която позволява извършването на тази физиологическа нужда.

Изобретението се предлага в различни размери, а цената му е едва 150 долара.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...