регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

АББА и Тейк Дет за добро настроение

Ако искате да подобрите настроението си, най-бързият начин за това е да слушате песни на Тейк Дет и АББА, според данните от британско изследване. Песента "Greatest Day" на отново цялостния мъжки състав Тейк Дет е възможно най-подходяща

АББА и Тейк Дет за добро настроение
Ако
скате да подобрите настроението си, най-бързият начин за това е да слушате песни на Тейк Дет и АББА, според данните от британско изследване.

Песента "Greatest Day" на отново цялостния мъжки състав Тейк Дет е възможно най-подходяща за събуждане сутрин.

Установено е чрез измерване на дейността на мозъка и реакцията на кожата, че песните, които най-много харесваме - ускоряват пулсът ни.

Въпреки твърденията на някои хора, че операта, поп песните от 60-те години на изминалия век, или че класическите песни са най-любимата им музика, резултатите от изследването сочат, че музикалните произведения с елементарна, по-непретенциозна мелодия са най-предпочитаните за слушане.

Според д-р Дейвид Люис Ходжсън от Mindlab International Laboratory, провеждащ изследванията, музиката успява да се докосне до емоционално, интелектуални и на дълбоко психологическо равнище заради биохимическите системи в тялото, отговарящи за емоционалната ни реакция когато чуем плача на децата си.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...