.

В новия клип на Майкъл Джексън Behind the Mask се появява българският трикольор /видео/

Малко хора знаят, че малко преди смъртта си, Краля на попа се появи на пресконференция с българска мартеница . Наскоро пък български трибагреник се появи в новия клип на песента му Behind the Mask . В клипа се появяват фенове на Майкъл от цял

В новия клип на Майкъл Джексън Behind the Mask се появява българският трикольор /видео/
Малко хора знаят, че малко преди смъртта си, Краля на попа се появи на пресконференция с българска мартеница . Наскоро пък български трибагреник се появи в новия клип на песента му Behind the Mask .

В клипа се появяват фенове на Майкъл от цял свят, които  пеят и танцуват на неговата музика.  Българският флаг се появява на 15-тата секунда от началото на клипа.   Използвана е снимка на българско русо момиче, което е вдигнало пред себе си  българското знаме.

Идеята за клипа е на режисьора Денис Лиу. Именно той е помолил фенове на  Майкъл Джексън  от цял свят да изпратят снимки с националните си флагове.

Създателите на клипа получили материали от цял свят, като някои кадри включват над 100 души  едновременно.  По този начин се почита връзката на Джако с  феновете му.

Видеото вече превзе интернет-пространството.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...