.

Затворник не си хареса проститутка, ядоса се и ограби таксиметров шофьор

Ралица Солакова
Затворник не си хареса проститутка, ядоса се и ограби таксиметров шофьор

Мъж, който излежавал присъдата си в затвора, но бил пуснат в отпуск, бе задържан за грабеж на варненски таксиметров шофьор.

Малко след 00.00 часа днес таксиджията подал сигнал в полицията, че около 23.50 часа клиент му извадил нож и го ограбил. Шофьорът бил спрян в близост до сп. Тракия. Клиентът поискал да бъде закаран до ж.к Владимир Варненчик, защото искал да си намери проститутка. По пътя видели няколко, но мъжът не си харесал нито една от тях, нито успял да договори ниска цена.

После заръчал да отидат до Евксиноград, като по пътя изведнъж извадил нож и заплашил таксиметровия шофьор. Поискал оборота му, личните му пари и документите на колата, за да седне да шофира той и да му покаже как се кара. Започнал да шофира с висока скорост, но таксиджията успял да скочи в движение и да избяга.

След като полицаите получили сигнала те започнали да издирват затворника. 40 минути по-късно го хванали и открили у него 50лв. от оборота на таксиметровия шофьор, документите и GSM-а му.

Мъжът излежавал своята присъда в затвора в Разделна, но бил пуснат в отпуск. Задържан е за 24 часа, като срещу него е образувано досъдебно производство.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Ivan4o0o0
преди 12 години
1
0
!
Отговори
Мъж, който излежавал присъдата си в затвора, но бил пуснат в "отпуск" xaxaxaxaxa
Страница 1 от 1