.

5 истини за личния живот на жените

Ралица Солакова
5 истини за личния живот на жените

В някои отношения женската сексуалност не се различава особеност от мъжката. Вижте кои са петте основни характеристики на дамите, когато става въпрос за интимност:

1. Жените предпочитат да разберат, че половинката им е изневерявала и да преглътнат този факт, отколкото да живеят с мисълта, че те са "кръшнали" на любимия.

2. Една жена може да бъде "подмокрена", но това не означава, че се е възбудила и иска да прави секс. Жените, за разлика от мъжете, правят секс с главата си, когато умът поиска това и тялото ще има същите потребности.

3. Жената може да се възбуди от друга дама - рецепторите на представителките на нежния пол са така устроени, че жените могат да се възбудят, само когато наблюдават чужда любовна игра, без значение дали е между мъж и жена или само между две жени.

4. Жените са уязвими, след като правят секс, но малко са тези, които са готови да признаят тази своя слабост.

5. Когато жената е влюбена, тя стига по-бързо до оргазъм - това е вярно, защото, както вече споменахме, жените правят секс с главата си. При тях най-силният стимулатор е умът и за да може един мъж да задоволява партньорката си, той трябва, освен да бъде добър в леглото, да бъде обичан и да е в мислите й.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
crowberry
преди 12 години
18
15
!
Отговори
kamenski88 ..много си ограничен
kamenski88
преди 12 години
33
35
!
Отговори
6. Жените са като виното - стават по-добpи с годините. Под 30 жените са ***, които мислят само за пари и са прости и ограничени, със селско мислене. Над 30 са вече улегнали, с опит, по-интелигентни са като цяло, не гледат колко пари имаш, защото са самостоятелни и повечето се издържат сами. С тях може да говориш по всякакви теми и са много по-ведри и разговорливи, а не надути пуйки като тези под 30 и тъпите смотани пуберки.
Страница 1 от 1