.

Жени Калканджиева ще замести Вихра в 'Станция Нова'

Жени Калканджиева ще замести Вихра в 'Станция Нова'

Към екипа на ‘Станция Нова’ от следващата неделя ще се присъедини една от най-красивите българки - Жени Калканджиева.  Тя ще смени в рубриката ‘Съпругите’  Вихра, бившата съпруга на Иван Христов, за която се разбра, че все пак напуска предаването. Със сигурност младата жена вече не може да търпи  съвместната работа и арогантното и нахално  държане на любовницата на мъжа си ‘най-добрата майка’ - Ирина Сарачинова. Освен своето предаване, Сарачинова от миналата седмица е  водеща  и на сутрешните предавания на ‘Почивна станция’, където още в събота  се забеляза, че се държи като шеф.

Жени Калканджиева нееднократно е канена за водеща.  Тя трябваше да бъде едно от лицата на нов проект в конкурентна медия, но преди предаването се  е отказала.  Сега, обаче, тя се е съгласила, защото, според нея, това е първото предаване, което напълно я удовлетворява и като формат,  и като съдържание. Зрителите пък ще могат да се насладят  не само на красотата на собственичката на агенция ‘Визаж’, но и на нейния интелект.

Жени Калканджиева е сигурна, че с екранната си половинка Мая Савова ще се сработят добре и ще разчита на нейната подкрепа и опит.  Разбира се, тя знае, че ще  й бъде доста трудно да съвместява грижите за малкия си син Геори  и  работата в модната агенция, но  Жени  обича предизвикателстват, които я зареждат с  положителна енергия.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...