.

Бебе се роди без капка кръв и оцеля

Бебе, родено без капка кръв в тялото си, успя да оцелее благодарение на усилията на британски лекари.   Преди около година и три месеца 35-годишната тогава Кейти Оливър била бременна в 37-ата с

Бебе се роди без капка кръв и оцеля

Бебе, родено без капка кръв в тялото си, успя да оцелее благодарение на усилията на британски лекари.

 

Преди около година и три месеца 35-годишната тогава Кейти Оливър била бременна в 37-ата седмица, когато една сутрин се събудила цялата обляна в кръв. Мъжът й я закарал незабавно в болницата, където установили, че тази кръв всъщност е дошла от нероденото й все още бебе, което страдало от изключително рядкото заболяване Vasa Previa.

 

Кейти била подложена на цезарово сечение и от утробата й било извадено безжиненото тяло на бебето й, което не само че нямало пулс, но й нямало капка кръв в тялото си. Лекарите започнали да правят сърдечен масаж и обдишване на новороденото, както и да му преливат кръв. След 25-минутни усилия и борба за връщане на бебето към живота чудото се случило!  Сърцето на Оливър забило, а лекарите се просълзили от щастие.

 

В момента малчуганът е на годинка и три месеца. Той се радва на отлично здраве и се развива напълно нормално като за дете на неговата възраст. Майка му и баща му са безкрайно благодарни на лекарите, върнали го към живота. Те смятат, че това е най-големият подарък, който някога са можели да получат.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Jessie
преди 12 години
32
27
!
Отговори
Да е жив и здрав бебчо :))) Няма друг такъв късметлия. :)
mileycyrus1992
преди 12 години
32
25
!
Отговори
brawoo
FuCKkK13
преди 12 години
32
51
!
Отговори
браво ! ей такива доктори да има ! да им е живо и здраво детенцето и да му се радват още дълги години изпълнени много прекрасни мигове !!!
BuBzzz
преди 12 години
32
43
!
Отговори
Браво на докторите :)
Страница 1 от 1