.

Кои са най-сексапилните звезди за 2012 година?

Кои са най-сексапилните звезди за 2012 година?
Снимка: reuters.com

За пореден път престижната американска модна марка “Victoria’s Secret” зарадва мъжката половина от човечеството, като публикува своята ежегодна класация на най-сексапилните звезди от света на шоубизнеса, разпределени в 15 категории, пише hollywoodlife.com.

 

Умишлено или не, в списъка тази година място намират предимно блондинки (естествени или изрусени).

 

За най-сексапилна актриса е обявена красавицата от „Снежанка и ловецът” Чарлийз Терон, която често навестява мъжките фантазии. Класацията за най-секси певица пък се оглавява от поп принцесата Бритни Спиърс.

 

 

 

Притежателка на най-сексапилните крака е настоящата изгора на актьора Джордж Клуни – бившата кечистка Стейси Киблър. Най-секси извивки на тялото пък има актрисата от „Дневникът на едно пиянде” Амбър Хърд.

 

Притежателка на най-сексапилните устни е звездата от “Lovelace” Аманда Сийфрид. С най-секси очи пък е красавицата от „Игри на глада” Дженифър Лоурънс. Най-привлекателната усмивка е собственост на актрисата Джесика Частейн, докато най-красивата коса принадлежи на Ашли Бенсън.

 

Летните кралици са три – Аналин МакКорд може да се похвали с най-сексапилно тяло на плажа, Блейк Лайвли – с най-секси стил на обличане, а Оливия Уайлд – с най-красив летен тен.

 

За звезда с най-секси чувство за хумор е обявена актрисата Ема Стоун. Най-сексапилната майка в света на шоубизнеса пък е поп дивата Бионсе. Най-сексапилната почитателка на Twitter е кинозвездата Кристен Бел.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
berrynia
преди 11 години
4
8
!
Отговори
Бритни Спиърс?
Страница 1 от 1