.

"Шоуто беше страхотно" каза Ния, която спечели билет за Lady GaGa

Снимка: TeenProblem

Миналата седмица зарадвахме един от нашите читатели с билет за концерта на ексцентричната Lady GaGa. След като чудовищното шоу мина, ние решихме да се свържем с Ния, за да ни сподели как си е прекарала:

 

Здрасти. Как се почувства, когато разбра, че печелиш безплатен билет от TeenProblem.net?


Чувството определено беше много приятно, тъй като никога до сега не ми се е усмихвал късмета в подобни мероприятия. Много Ви благодаря, наистина ме зарадвахте.

 

Била ли си на концерт на Lady GaGa някъде в чужбина?


Не съм посещавала концерт на Гага преди, но винаги съм искала да имам тази възможност, защото тя е една от любимите ми изпълнителки, а и съм чувала, че прави невероятно шоу.

 

Коя е любимата ти нейна песен?

 

Любимата ми песен е "Brown Eyes". Харесвам всичките й парчета, но тази се откроява от другите, защото я свързвам с нещо специално за мен, което предпочитам да остане в тайна.

 

Хареса ли ти концертът, който направи в зала Арена Армеец?

 

Концертът беше невероятен! Надмина очакванията ми! Бях чувала само хубави неща за шоуто, което ми предстои да видя, но въпреки това останах смаяна. 

 

В последните два дни една от най-коментираните теми е, че Lady GaGa си е позволила да използва доста нецензурни думи в присъствието на невръстни дечица. Според теб това вярно ли е и възмутена ли си от нейното държание?

 

Използваше нецензурни думи, така е, но това е Лейди Гага - скандална, ексцентрична. Неслучайно непълнолетните трябваше да имат придружител и декларация, удостоверяваща съгласието на настойниците им да присъстват на шоуто.

 

Изкефи ли се, когато твоята любимка развя българския флаг?

 

Естествено, почувствах се добре. По този начин изпълнителката показа уважение към страната ни. Дочух, че доста хора са на мнение, че Гага се е подиграла с флага ни, увивайки го около врата на единия от китаристите, но според мен това беше просто шоу.

 

На коя друга световноизвестна звезда искаш да отидеш на концерт?

 

Винаги съм искала да стана свидетел на шоу на Майкъл Джексън, но за жалост вече нямам тази възможност. Първи в съзнанието ми изплува Бон Джоуви. Той също е в списъка ми с любимци.

 

Кажи нещо готино на читателите на Teenproblem.net

 

Скъпи, тийнейджъри, бъдете готини, бъдете усмихнати, бъдете себе си. Не спирайте да мечтаете и вярвайте в себе си. Това са едни от най-хубавите ни години, нека им се насладим. 

Продължавайте да четете Teenproblem.net, защото това е сайтът, който ми помогна да реша доста проблеми, свързани с гаджета, приятели, семейството и училището. Усмихнете се :)


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...