.

Тийнейджърка сложи край на живота си заради ... снимка на гърдите й (+ видео)

Тийнейджърка сложи край на живота си заради ... снимка на гърдите й (+ видео)
Снимка: vancouverobserver.com

Понякога децата постъпват наистина жестоко. Наистина! Често това наранява хората около тях, а по-чувствителните личности изпадат в депресии и започват да обмислят да сложат край на живота си. Защо трябва умишлено да бъдат наранявани хората?

 

15-годишна тийнейджърка реши да сложи край на живота си, след като в продължение на няколко месеца е била подложена на психически тормоз в интернет. Преди да се самоубие, Аманда Тод решила да направи няколко минутно клипче, което да пусне в YouTubе, за да разкаже истината за себе си и надявайки се, че ще накара хората да разберат, че понякога постъпват наистина жестоко.

 

Във видеото тийнейджърката разказва историята си с листчета, на които я е написала. От бележките става ясно, че Аманда е решила да сложи край на живота си заради снимка на гърдите й, която е била разпространена в интернет пространството. Фотосът бил направена, когато била едва 12-годишна. Тя се запознала онлайн с някакво момче, което успяло да я убеди да позира гола пред камерата. Наивността и крехката възраст на Аманда си казали думата и девойката склонила.

 

Цялата история вижте във видеото тук:

 

 

Нека почива в мир!


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...