.

Барак Обама счупи рекорди в Twitter

Барак Обама счупи рекорди в Twitter
Снимка: Twitter

Преизбраният президент на САЩ Барак Обама счупи няколко рекорда в Twitter непосредствено след като стана ясно, че той ще ползва правото на втори мандат като държавен глава, съобщава Fox News.

 

 

Обявяването на окончателния вот на избирателите в САЩ доведе до рекордна вълна от 327 000 туита в минута. Цялата кампания по президентските избори пък събра над 31 милиона кратки съобщения, което я превърна в най-популярното събитие от американския политически живот в Twitter.

 

Снимката, която Барак Обама публикува в социалната мрежа минути след като бе преизбран за президент, показваща го в нежна прегръдка с половинката му Мишел Обама, се превърна в най-ретуитваната публикация в Twitter с общо над 660 000 препубликувания. Предишният рекорд в категорията се държеше от Джъстин Бийбър и се равняваше на далеч по-скромните 200 000 ретуита.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
HollyGolightly
преди 11 години
0
0
!
Отговори
А Обама като е против войните, защо продължават да се пращат хора там и войниците ни не ги връщат, както беше обещано? Но именно това е проблемът, когато се избере президент в България, хората живеещи там си патят, но когато се избере президент в Америка- цял свят страда.А и Обама не е нито против, нито за войните, той просто хал хабер си няма, което хич не е добре. А това с армията ми е много болна тема, така че няма да пиша повече тук, има си ЛС за такива работи!
notlike
преди 11 години
1
1
!
Отговори
До HollyGolightly: Виж, аз не живея в Америка към момента и ми е все тая, мисля за България. Така че гледам от своята камбанария - Ромни беше за войните, а това ще завлече целия свят, барабар и с нас. Не, мерси!
HollyGolightly
преди 11 години
1
1
!
Отговори
Да, знам що за човек е Ромни и моите лични възгледи се доближават много повече до неговите, именно за това и тази година гласувах за него. Не може човек като Обама, на когото не му бяха достатъчни 4 години да осигури и едно работно място, да прикрива атентатите от миналата седмица, да лъже в ефир, да откаже на Израелският президент да се срещнат да говорят за политически проблеми, понеже видиш ли Той звездата трябва да участва във вечерно Talk Show. Е той тв звезда ли е или президент. Да не говорим за пресконференцията с Путин, на която ясно си му каза "If I get reelected I'll be much more flexible". А за останалите неща не ми се коментира. Плащам двойно повече данъци сега и още ще ми се вдигнат, и защо представи си, за да може той да подпомага неработещи многодетни самотни майки, или такива които просто ги мързи да си размърдат ***. Или факта, че сега ще ми взимат от данъците за да подпомагат хора, които просто ей така искат да направят аборт. Мога още 100 неща да изредя и все още ще имам неща да кажа, така че да Ромни щеше да бъде много по-добър президент, и на дебатите се доказа като по-знаещ , много по-подготвен. Единственото което не ми харесва е , че е мормон , ама поне го знаем какъв е за разлика от мистър Обама.
notlike
преди 11 години
0
2
!
Отговори
До HollyGolightly: Дали имаш представа що за човек е Ромни? Не мисля, че би бил по-добра стока - само като видях снимката, на която му лъскат обувките, ми стана ясно що за човек е. Пари, пари, пари - американската мечта. За оръжията, за войните. Мислиш ли, че е по-добре?
HollyGolightly
преди 11 години
4
1
!
Отговори
Веднъж да направиш грешка и да избереш некадърен президент е човешко, но 2 пъти е повече от глупаво!
HollyGolightly
преди 11 години
2
4
!
Отговори
Т'ва Американците наистина много *** народ
Страница 1 от 1