.

Кои са най-желаните коледни подаръци от децата?

Още подобни новини
Кои са най-желаните коледни подаръци от децата?
Снимка: sxc.hu

Когато става дума за коледни подаръци, съвсем логично е да предположим, че на челни места в детските списъци присъстват най-вече играчки и лакомства. За какво още обаче мечтаят децата да им донесе Дядо Коледа? Скорошно британско проучване намери отговор на този въпрос, пише в. “Telegraph”.

 

 

Според резултатите от допитване, проведено сред 2000 родители на деца на възраст между 3 и 12 години, в списъците на най-желаните подаръци се включват и нематериални неща като братче, сестриче и дори татко. Изглежда, че за малчуганите не играчките, а семейното щастие е най-ценно и важно.

 

Разбира се, не липсват и чудати желания – най-исканите домашни любимци не са кучета и котки, а коне и северни елени. Макар и да нямат все още шофьорски книжки, голяма част от децата си пожелават автомобил от Дядо Коледа. Не са малко и тези, които искат нова къща.

 

На челните места в детските списъци попадат и желанията за шоколадови лакомства, сняг, iPhone, iPad, пиленце, магаре и дори слон. Сред най-нестандартните мечтани подаръци са машина на времето, Луната, Ева Лонгория, покривало за езеро и... цвекло.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
FunkyPie
преди 11 години
18
1
!
Отговори
НЕМАТЕРИАЛНИ неща като братче, сестриче и дори татко
DS
преди 11 години
18
13
!
Отговори
"Кои са най-желаните коледни подаръци от децата?"- *** Лонгория!...и татковците искат!
ManchesterUnitedLady
преди 11 години
23
11
!
Отговори
пълни простотии... особено за цвеклото
Страница 1 от 1