.

Баща нае онлайн убийци за сина си

Баща нае онлайн убийци за сина си
Снимка: Reuters

На какво са способни родителите, за да отделят децата си от любимите им компютърни игри? Отговорът е – на всичко. Китаец стигна дори до това да наеме онлайн убийци, които да преследват сина му в игрите, които играе, и да го елиминират, съобщава BBC.

 

 

Според публикациите в многобройни китайски издания, възрастният мъж, наричан просто г-н Фенг, бил притеснен от това, че 23-годишният му син е безработен и прекарва дните си пред компютъра, играейки най-различни игри. Ето защо той решил да вземе нещата в свои ръце.

 

Срещу щедро заплащане г-н Фенг наел някои от най-добрите играчи като виртуални убийци на сина му. Тяхната цел била да не му позволяват да играе на спокойствие и постоянно да го ликвидират.

 

Макар че злият план на г-н Фенг скоро станал известен на сина му, това не довело до семеен скандал. Дори напротив – младежът благодарил на баща си и му обещал да предприеме положителни промени в живота си.

 

По повод на тази история водещи британски психолози поясняват, че прекарването на прекалено дълго време в играене на компютърни игри в повечето случаи е симптом на друг проблем – липса на внимание, депресия, затвореност, избягване и дори страх от социални контакти и други.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
~sweeettt~
преди 11 години
1
4
!
Отговори
Ха-Ха xD
DS
преди 11 години
3
9
!
Отговори
Да беше платил на ***! :D
papugai
преди 11 години
13
9
!
Отговори
***, да беше платил на двама да му счупят ръцете.
swag style mdfkz.
преди 11 години
4
15
!
Отговори
До къде стигнахме ..
Страница 1 от 1