.

Как пият и как се напиват представителите на различните зодии

Как пият и как се напиват представителите на различните зодии
Снимка: Dreamstime

Някои хора се славят със сладко и весело пиянство, стават обичливи и нежни. Други пък стават мрачни, някои даже агресивни. Как се отразява алкохолът на различните зодиакални знаци?

 

Овен

Те пият бързо и всеотдайно. Не са алкохолици. Не търсят, но и не отказват компания. Добре се знае, че овните първо действат, а после мислят, така че ако прекалят с алкохола, започват да буйстват и нищо добро не може да се очаква. Комбинациите бира с пушена риба, червено вино с наденички много им допадат, но виж това шампанското с чер хайвер според тях си е чиста лигавщина.

 

Телец

Телецът пие бавно и убедително. За него не е толкова важен процесът на пиенето, колкото процесът на приготвянето на напитките. Телецът е практичен и любознателен, склонен е да си прави всякакви експерименти, да опита от всичко. Дядо поп от вица, дето го питали: „какво ще пиеш, дядо попе ракия или вино?“, а той отговорил: „... и бира, чедо, и бира...“, сигурно е бил зодия Телец. Като си пийне телецът се развеселява, може и да се разпее. В такъв момент не е изключено много бързо да се лиши от компанията си...

 

 

Близнаци

Близнаците обичат шумните компании, още повече, че те са много речовити събеседници и умеят да забавляват. Всеки виц трябва да бъде „прокаран“ с чашка от любимата напитка. За това, ако Близнакът се напие, то не е виновен той, а околните. Близнаците не се напиват заради самото напиване, а просто защото така се е случило. Те са аристократични, предпочитат фини, леки и скъпи напитки. Мускат с френско сирене, мартини с маслинка – това е истински подходящо за представителите на този знак.

 

Рак

Раците са предпазливи. Те може изобщо да не посегнат към питието, но пък прекалят ли – бягай, спасявай се! Представителите на този знак живеят повече в миналото, отколкото в настоящето и ако прекалят с алкохола се сещат за най-тъжните случки от живота си, изпълват ги мрачни мисли и задължително успяват да развалят настроението на цялата тайфа. За тях е подходящо да комбинират бира с картофки в камерна компания на добри приятели.

 

Лъв

За лъвовете не е толкова важно пиенето, колкото намирането и поднасянето на изискана напитка по прекрасен начин. Те имат точна мярка за количеството, което могат да изпият и обикновено се придържат към „златната среда“. Няма да погълнат и капка повече, ако е заплаха за достойнството им. Допадат им скъпи напитки и екзотични коктейли.

 

Дева

За девите обикновено се твърди, че са заклети трезвеници, но не го вярвайте. Просто на тях не им личи, че са пияни. Те пият колкото и всички останали, но щом усетят, че им е дошло в повече, спират да говорят и строго контролират действията си. Разчитат на вътрешния си глас, който старателно „пази“ вътрешностите им и най-вече черния дроб. Те предпочитат леки, дори леко сладки напитки като десертни вина, пиня колада, бейлис...

 

За останалите зодии прочетете в Az-jenata.bg


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
hilton_hilton
преди 10 години
0
1
!
Отговори
Моето на късмет са го уцелили.. :d
shmatarok
преди 11 години
2
16
!
Отговори
Глупости пак...
Страница 1 от 1