.

Какви са съставките на идеалната почивка?

Какви са съставките на идеалната почивка?
Снимка: sxc.hu

Слънце, плаж, море – това са ключови съставки за идеална лятна почивка. Но какво още му е необходимо на един човек, за да прекара ваканцията си по възможно най-приятния начин? Туристическата агенция “Colletts Travel” се допита до своите клиенти, за да намери отговора на този въпрос, пише в. “TravelBench”.

 

 

Оказва се, че перфектната почивка започва още от пътуването. Дестинацията трябва да се намира на не повече от 5 часа път със самолет. Полетът трябва да бъде в първа класа и освен това летовникът трябва да има осигурен частен трансфер до хотела.

 

All inclusive-ът е абсолютно задължителен. Шезлонгът на плажа, частният басейн, храните и напитките, поднасяни на плажа, сутрешната йога, ежедневният масаж и рум сервизът също са сред изискванията за перфектна ваканция. Топлото и слънчево време се подразбират.

 

Възможността за пълноценен релакс и спокойствие са ключови. Четенето на еротичен роман на плажа и постигането на перфектен тен гарантират максимално удовлетворение от лятната почивка.

 

Що се отнася до представата на летовниците, за това как трябва да прекарат времето си, те са категорични – 3 дни на морския плаж, 3 дни на басейна, 2 дни за пазаруване, 1 ден за разглеждане на забележителности и 2 дни за пътуване (отиване и връщане).

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...