.

Погребан хамстер възкръсна и се измъкна от 30-сантиметрова дупка

Погребан хамстер възкръсна и се измъкна от 30-сантиметрова дупка
Снимка: sxc.hu

В последно време има все повече истории на възкръснали хора. Но ето, че това не се случва само при представителите на човешката раса.

 

Женското хамстерче Тинк оцеля и възкръсна от гроба, след като бе погребано живо в мразовитата нощ, съобщи в. „Daily express“.

 

 

2-5 годишното животинче било поверено от стопаните си на грижите на Джеймс Дейвис и Лиса Килборн-Смит. Младото семейство го открили безжизнено в клетката си и решили, че е починала от старост. Те го поставили в картонена кутия, изкопали дупка в градината и погребали покойната Тинк. Навън времето било изключително студено.

 

Лиса и Джеймс се обадили на собствениците на хамстера и им съобщили тъжната вест. На следващата сутрин те останали изненадани, когато забелязали в двора си Тинк ... жива.

 

Ветеринарните лекари установили, че животинката е била изпаднала в хибернация. В такъв момент хамстерите изглеждат като мъртви. Интересен е фактът, че Тинк се събудила и успяла да си проправи път през замръзналата земя. Явно има силно желание за живот.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
huba_buba
преди 11 години
0
3
!
Отговори
Не е умрял и възкръснал, просто когато са в пространство с по-ниска температура те сякаш изпадат в някакъв сън и се вкоченясват като мъртви и след това когато телцето им се стопли отново се събуждат. Също съм имала хамстери и даже когато съм била на училище и е нямало кой да пусне климатика за да се стопли стаята ми те изпадаха в същото състояние и съм бягала като обезумяла да ги топля в прегръдките си :D
Страница 1 от 1