.

Месечен хороскоп за тийнейджъри

Месечен хороскоп за тийнейджъри
Снимка: Dreamstime

Овен

 

Най-после леката миризма на ваканция, която се долавяше все по-силно през последната седмица на юни, изпълни юлския въздух плътно и осезателно. Ставайте – светът ви чака да свършите своите велики дела! Колелото направо е мухлясало от чакане, горкото. Топката е заприличала на пъпеш от чакане. А приятелите вече са излющили по едно пакетче семки, вратовете им се изкривиха да гледат дали идвате. След като надигнахте рошавата си глава, порочихте крайници и прошляпахте боси до банята... не се чудете, де – онова нещо с киселата физиономия, дето ви гледа отсреща не е извънземно, а собственият ви образ в огледалото. След първите две шепи вода върху муцуната свежите мисли скоростно нахлуват в гениалната ви главица. Грандиозните юлски планове! Дето цяла година ги правите. Най-после им дойде времето – 31 прекрасни дни на забавления и „прехвърляне от пусто в празно”. Ама май не познахте! Тези сметки направо са си правени без кръчмар. Знаете ли защо? Защото са диаметрално-противоположни от тези на майките ви. Успокоителното е, че консенсус може да се постигне, при това лесно. Велосипеда, ролерите, футболната топка, игрите в парка, плувния басейн – те са за вас. Никой няма да ви ги забрани или отнеме, но „ваканция” не значи освобождаване от домашните задължения. Така че ако искате този месец да си живеете спокойно, да избегнете досадните скандали с „досадните” родители, огледайте се и се захващайте за работа. Първо, онова паралелепипедното нещо там в ъгъла, до прозореца върху което има разни безформени купчини. То е бюрото ви. Да се разчисти и подреди. След туй разните чанти и торби, които се търкалят безразборно по пода. Проверявате ги една по една. Ще намерите уникални находки – мръсните си чорапи, които набутахте по инерция преди повече от два месеца, учебник, който обявихте за изгубен (добре, че не ви позволиха да купите нов, голям резил щеше да стане!), шах с половината пешки (не се отчайвайте, другата половина от пешките сигурно с в някоя друга торба) и още какви ли не „ценности”. За да ви е по-интересно и да спечелите, ако не награда, то поне име на победител, може да приложите тактиката на небезизвестния Том Сойер - обявете състезание на приятелите си: кой по-бързо и по-старателно ще си оправи стаята. Със сигурност ще сте вие, а родителите ви едва ли ще останат безразлични към такъв героизъм. Няма начин да не стимулират усилията ви. Онези, които живеят в къща с двор или имат вила, градина, могат истински да се развихрят, а похвалите и разните подаръчни изненади ще са от баба и дядо. Довършвайки работата си със скоростта на японско багерче, в края на юли ще има с какво да се перчите пред останалите от компанията. С такива постижения момичетата със сигурност ще попълнят колекцията си от ухажори, а момчетата ще получат предложение за кино или боулинг от не една девойка. Звезден миг за сантименталната ви душа, на който няма как да не се зарадвате.

 

Клю-клю на ухо: момичета, ако приятелят ви е Овен и искате да го впечатлите повече от обикновено едва ли ще го постигнете само с разнообразието на тоалетите си. Дайте му възможност да развихри фантазия и да ви сподели по-подробно „творческите си планове”;

 

Момчета, ако приятелката ви е Овен, проявете малко повече активност. Тя няма да се впечатли толкова от това, че сте й отстъпили място на пейката, колкото ако вкарате гол в приятелски мач.

 

Любовен SMS – влюбените Овни са ловци на приключения, но трябва да знаете, че любовта не е само пориви, тя е и търпение.

 

Последни думи за абитуриентите. Тези, които са решили да продължат образованието си, вече са направили своя избор и очакват резултати. Търсещите работа могат да опитат късмета си в областта на пътното строителство, транспорта, търговията с хранителни продукти, оптиката. Ще им хареса.

 

Телец

 

Е, на това му се вика живот – хапнеш, пийнеш, па си легнеш. Край на бързането, край но ранното ставане, което толкова много мразите. Каквото учихте – учихте, но най-после нескончаемата поредица от тестове, контролни и изпитвания остана в историята поне за два месеца. Между временно, докато обмисляте с кое развлечение по-напред да се захванете, не е лошо да си спомните, че мушнахте някъде в раницата един списък с книги. Между две посядвания на компютъра едно „здрависване” с подходяща книга никак няма да ви навреди. Вашите родители са късметлии – стаята ви почти винаги е в приемлив външен вид. Не че поддържате идеален ред и чистота, но поне успявате да си намерите вещите за по-малко от половин час. Сега – спокойно. Подреждайте, когато ви обхване достатъчно ентусиазъм. За никъде не бързате. Времето на вън е прекрасно и трябва да го използвате. Задължително през юли обърнете внимание на двигателната си активност. През учебната година свободното време беше дефицит, но ето че сега разполагате с „всичкото време на света”. Заседналият живот се отразява зле на външния ви вид. Нали не искате на 20 години да изглеждате като на 40? В такъв случай поговорете с приятелите и си измислете подходящи спортни занимания. Ефектът ще е двоен – хем ще намалите килограмите, хем ще стабилизирате очите, които от престоя пред екрана на компа вече започват да ви създават проблеми.

 

Клю-клю на ухо: момичета, ако приятелят ви е Телец провокирайте го с някаква силна емоция – дали ще му предложите състезание с ролери или излет в планината съпроводен с обяд на поляна – все едно. Важното е да има нещо ново, непознато и различно от ежедневието;

 

Момчета, ако приятелката ви е Телец трябва да знаете, че тя не страда от липса на апетит, но пък е и доста суетна спрямо външния си вид. Вместо да я поканите на пица, от която може да натрупа някой и друг грам „ценно телесно тегло”, отивайки на среща купете й една хубава сочна праскова – ще оцени жеста.

 

Любовен SMS – влюбените Телци живеят като в романтичен сън, но не бива да забравят, че реалността изисква поемането на куп отговорности, включително към любимия човек.

 

Последни думи за абитуриентите. Тези, които са решили да продължат образованието си, вече са направили своя избор и очакват резултати. Търсещите работа могат да опитат късмета си в областта на туризма, ресторантьорството, модната индустрия (козметика, фризьорство), авто-бизнеса, отглеждане и търговия с декоративни животни. Ще им хареса.

 

Близнаци

 

Мислите, мислите... и не можете да го измислите. Лоша работа, много е трудно! Изключително трудно е от няколко интересни занимания да решиш с кое по-напред да се захванеш. Направо е непосилно. Другите може и да нямат такива проблеми, но за хора като вас, които в едно тяло отглеждат поне двама души, (а най-често и повече от двама) да се вземе еднопосочно решение е въпрос на огромни усилия. Щеше да е прекрасно, ако можете да се клонирате и едновременно да сте на море с някой от приятелите си, на планина с друг, в кварталната градинка със следващия, на вело-алеята с още по` следващия, в МОЛ-а с другия и още, и още, и още... Странно защо по време на учебната година не искахте да се мултиплицирате и да присъствате едновременно и в час по математика, и в час по български, и в час по история, и в час по география? Тогава много по-често ви идваха на ум „гениални” идеи по какви причини да отсъствате от тях. Добре, че свърши тази „безкрайна” учебна година, та да въздъхнете с облекчение. Искате или не, ще ви принудят да си сложите стаята и вещите в ред. Няма смисъл да отлагате, губите от протакането – хем ще ви крещят, хем ще ви накажат да не си пускате компа 2 дни, хем ще ви лишат от джобни за известно време. Пък и като си свършите работата, през цялото останало време може да си „бръмчите” насам-натам и да храните с впечатления любопитните си, вечно търсещи натури. Записвайте тези впечатления. След време ще ви е много забавно да ги прочетете пред онези приятели, които в момента не са около вас. Изобщо, през юли дайте воля на фантазията си и играйте повече на открито – ще разберете, че светът е прекрасно място, където можете безкрайно да се забавлявате.

 

Клю-клю на ухо: момичета, ако приятелят ви е Близнак трябва да знаете, че той обича да бъде не просто в центъра на събитията, а в центъра на Вселената. Не стойте на едно място, избирайте за разходка обекти, където има повече хора и случки;

 

Момчета, ако приятелката ви е Близнак никак няма да скучаете. Не залагайте на усмивката й – тя е дружелюбна, но непостоянна. Не залагайте и на прекаления й интерес към вас – харесва ви, но е пресметлива и знае какво и до колко може да очаква.

 

Любовен SMS – влюбените Близнаци не драматизират и не изневеряват. Те просто фантазират и търсят нови усещания. Което не означава, че са ви разлюбили... в техните сърца има място за целия свят, че и още.

 

Последни думи за абитуриентите. Тези, които са решили да продължат образованието си, вече са направили своя избор и очакват резултати. Търсещите работа могат да опитат късмета си в областта на рекламата, модния бизнес, химическото производство, търговията с иновационни продукти, туристически пакети, директните дистрибуторски продажби.

 

Рак

 

Ето на кой му е мъчно за училището и за приятелите! Не тъгувайте милички, ваканцията е хубаво нещо. А и няма нищо по-лесно от това да си върнете спомена за учебната година. Училищният двор е достатъчно широк и е на близо – колко му е да спретнете един мач, да поиграете баскетбол или да повъртите велосипедите там. Тъкмо няма да се безпокоите от градското движение. Всъщност, не ви е мъчно толкова за училището или за ученето, колкото се чудите как да си подредите деня. Толкова сте старателни, толкова сте изпълнителни, че всичката работа, свързана със стаята, библиотеката и сортирането на старите учебници вече я свършихте. И сега ви е скучно. Ама като ви е скучно не значи, че трябва да дърпате котката за опашката, да замеряте кучето с хартиени топчета или да бъркате в аквариума с рибките през няколко минути. Трасето между телевизора и компютъра също скоро ще ви омръзне, така че разчовъркайте въображението си и измислете начин поне веднъж дневно да се занимавате активно със спорт. Юли е месецът на „неограничените възможности” в това отношение. Играенето на компютърни игри и цъкането върху таблетите в кварталната градинка не е спорт. Няма да е много хубаво, ако от всичките ви връстници в квартала са останали само онези, с които не се разбирате, пък всички други вече са заминали на почивка или при баба и дядо. Това наистина си е повод за огорчение. Спокойно, всичко е под контрол – има решение. Веднага може да намерите още един приятел, който ще ви е верен до края на живота ви, никога няма да ви се разсърди, никога няма да ви обиди и никога няма да разгласи тайните ви. Хубавата книга! Хубавата книга е най-добрият приятел – обича ви искрено и ви разказва непознати неща. Опитайте, няма да съжалявате.

 

Клю-клю на ухо: момичета, ако приятелят ви е Рак имайте пред вид, че е чувствителен и обидчив. Настроението му се сменя по-често от съобщенията във Facebook. Единственият ви коз е, като го видите, че е нацупен да му покажете, че го обичате. Ще се усмихне моментално;

 

Момчета, ако приятелката ви е Рак не се съмнявайте, че много ви обича и е силно привързана към вас. Всяка поглед към друга ще бъде забелязана и рано или късно наказана с „ощипване от рачешките клещи” по най-болезнен начин.

 

Любовен SMS – влюбените Раци не са просто „твърде емоционални”, те са идеалистично-романтични. Любовта им трябва да е само и единствено тяхна, та дори ако се наложи ще обичат „на инат”.

 

Последни думи за абитуриентите. Тези, които са решили да продължат образованието си, вече са направили своя избор и очакват резултати. Търсещите работа могат да опитат късмета си в областта на търговията с антикварни вещи, с всякакви видове техника, играчки, аксесоари, дейности, свързани с фотография, дизайн и други подобни, изискващи прецизност.

 

Лъв

 

Младите Лъвове (и Лъвици) най-после могат да разполагат със себе си, както намерят за добре. Или поне до някъде! Колкото и да е „до някъде” нали няма да ходят всеки ден в „менажерия” с още около 20 броя представители на други „животински видове”. Че то там на моменти става по-лошо от джунгла. По-дребните „животински видове”, наречени съученици имат претенции към територията и лидерството, по-едрите „животински видове”, наречени учители имат претенции към присъствие и дисциплина. То да се чудиш на кого да угодиш. А бива ли царска персона да бъде принуждавана да угажда? Не бива. Та така или иначе учебната година свърши и представителите на този достолепен знак ще имат възможност поне за малко да се уединят и да си обърнат внимание. След като сами си го обърнат ще принудят и всички около тях да им го обърнат. Няма начин – те са много пестеливи на думи. Трудно ще ги накараш да се разбърборят. Един от начините е, да не им угодиш, ако смееш. През юли могат да се правят основно две неща – да се мързелува и... да не се мързелува. Кое се включва в едното и кое в другото ще се ориентирате много бързо. Всички задачи, получени от родителите са в групата „не се мързелува”, всичко което правите за собствено удоволствие е в другата група. Младите Лъвове така, както са царствени са и много дисциплинирани бързо свършват всяка работа и то не защото много им се работи, ами за да им се махне от главата. А родителите са хора сговорчиви. Като видят, че ОВЦУ (Особено Важни и Ценни Указания) са изпълнени няма начин да не спонсорират кино, боулинг и други забавления, съпровождани с консумация на „вредни храни”. При такива перспективи как да не се радва човек на ваканцията!

 

Клю-клю на ухо: момичета, ако приятелят ви е Лъв оставете го да фантазира и му дайте възможност да ви предлага всевъзможните си идеи. Ако ви се струва, че иска просто да ви говори, а не ви обръща никакво внимание, сложете си някоя по-екстравагантна рокличка и наблюдавайте ефекта;

 

Момчета, ако приятелката ви е Лъвица ще се наложи да впрегнете потенциала на цялото си въображение. Не само, че няма да е лесно да я впечатлите, ами когато го направите ще дойде по-трудната част – да задържите нивото, което й е интересно.

 

Любовен SMS – влюбените Лъвове не търсят и не дават доказателства за любовта си. Те я превръщат в празник, а препятствията, изникнали на любовната пътека биват изгаряни във вид на празнични факли.

 

Последни думи за абитуриентите. Тези, които са решили да продължат образованието си, вече са направили своя избор и очакват резултати. Търсещите работа могат да опитат късмета си в областта на търговията с автомобили, резервни части, козметика, компютри и друга комуникационна техника, ювелирни изделия.

 

Дева

 

Във ваканция или не – вие си имате собствени занимания. При това вашите занимания съвсем не предполагат допълнителни участници. Ако е горещо защо да излизате навън? Компютърът ви дава достатъчни възможности за контакти. Ако пък вали дъжд или духа вятър как да излизате навън – ще си съсипете дрехите и обувките, които така старателно пазите и подреждате. Изобщо, по-добре ви е да си стоите у дома – с книжките, с картините, с аниметата, с колекциите и с всякакви куп други занимания, които без никакви усилия си измисляте. Ако много ви се говори – телефонът ви е прекрасен тарифен план. Можете да си говорите от сутрин до вечер и обратно. Само дето вие не сте от приказливите. Пък и празни приказки не обичате да слушате. Че и какво толкова ще ви кажат – пак някоя глупава клюка: той ме остави, пък тя ми изневерява, пък той не ми обръща внимание, пък тя замина на село при баба си, как ще живея без нея... Що за интереси, какво им става на тия хора, нямат ли си някаква смислена работа? Изглежда, че си нямат. По време на учебната година може и да имат, ама през ваканцията само глупости им идват в главите. Всъщност, само така ви се струва, защото сте много спокойни, целенасочени и вглъбени. Винаги имате с какво да се занимавате и интересите ви са по-различни от тези на връстниците си. Освен това сте си уредили отношенията си с него (нея) без чужда намеса. Само с искреност и добри чувства. Не е нужно целият свят да се занимава с личния ви живот.

 

Клю-клю на ухо: момичета, ако приятелят ви е Дева трябва да помните, че стремежът към създаване на ред му е в кръвта. Достатъчно е веднъж да види стаята ви разхвърляна и любовта му ще отлети бързо и необратимо в неизвестна посока;

 

Момчета, ако приятелката ви е Дева опитайте се да покажете разностранни интереси и широк кръгозор. Излагайте мислите си в прав текст, тя не обича заобикалки и увъртания.

 

Любовен SMS – влюбените Деви обичат да мислят, не обичат да чакат и мразят неизвестността. Те са горещ лед и доказват чувствата си с действия, не с празни приказки.

 

Последни думи за абитуриентите. Тези, които са решили да продължат образованието си, вече са направили своя избор и очакват резултати. Търсещите работа могат да опитат късмета си в областта на административните услуги, търговията с недвижимо имущество или стоки за дома и бита, ритуални услуги, обслужване на деца, възрастни и болни хора, помощ в домакинството, туристическа дейност.

 

Везни

 

Нямахте много време да развихряте фантазията си през учебната година, но за това пък сега, през ваканцията можете да шашнете с оригиналните си идеи всички – от родителите, през баба и дядо, та до други близки и далечни роднини и приятели. Никой не може да скучае във ваше присъствие. Където и да се появите вие тутакси се превръщате в „душата на компанията”. Само бъдете внимателни и не „подхранвайте” тази душа с несметни количества цигари, алкохол или други нежелателни субстанции. Още по-лошо ще е, ако това го направите не по собствена воля, а защото някой „ви е помолил”. В стремежа си да угодите на края ще си навредите. Вас ви обичат. Приятелите ви трудно могат да си представят, че няма да сте стях дори един ден. По домофона, на телефона, по скайпа, на вратата – непрекъснато се звъни. Няма как да се разкъсате, няма как да сте с всички, а и има нещо неприятно – те обичат вас, но не се обичат помежду си и трябва да ги помирявате. Тежка задача. Въпросът е дали да се заемате с нея. Я си помислете! Юли е дълъг месец, има много дни. А вие имате много приятели. Не ги събирайте на едно място. Разберете се предварително, бъдете днес с един, утре с друг и така – до края на месеца. За вас ще е разнообразно и интересно, а те няма да се заяждат, да ви късат нервите и да ви превръщат в „помирителна комисия”, нали така. Ето ви добро решение, действайте смело.

 

Клю-клю на ухо: момичета, ако приятелят ви е Везни запомнете, че притежава силно чувство за справедливост и мрази да попада в конфликтни ситуации. Всякакви видове дразги и разправии могат за дълго да го отдалечат от вас, така че ако го обичате, създайте подходяща обстановка около себе си;

 

Момчета, ако приятелката ви е Везни опитайте се още от самото начало да свикнете с мисълта, че тя е суетна – иска да се хареса на всички и прави всичко възможно да привлече вниманието върху себе си. Това съвсем не означава, че сваля всичките ви приятели. Напротив, ако усети че е създала подобна представа ще се почувства много неудобно.

 

Любовен SMS – влюбените Везни търсят съвършенството навсякъде и във всичко. Опитват се да превърнат любовта в мост между разума и емоциите, а дали успяват става ясно едва, когато прекратят опитите.

 

Последни думи за абитуриентите. Тези, които са решили да продължат образованието си, вече са направили своя избор и очакват резултати. Търсещите работа могат да опитат късмета си в областта на галеризма, шоу-бизнеса, производството на стъкло и порцелан, кулинария, здравеопазване, сомелиерство, охрана, приложно изкуство.

 

Скорпион

 

Цяла учебна година омайвахте учителите, „замазвахте очите на родителите” и привличахте погледите точно на тези, които на вас ви харесваха при това, ама без „да си мръднете пръста”. В такъв случай едва ли има защо да не се чудите, че всички ви завиждат. То е ясно защо – ами защото сте обезоръжаващо чаровни и успявате да изманипулирате ситуацията така, че всички „да ви играят по свирката”. Даже учителите, пред които най-яростно отстоявахте гледната си точка в крайна сметка отстъпиха, че ви станаха и приятели. И сега на дневен ред е въпросът: с какво точно „да си губим времето” през ваканцията? То да се чуди човек при толкова много възможности – с какво по-напред. Програмите на кината отдавна сте ги прегледали, любимата ви фантастика може и да не е много застъпена, но все ще се намери нещо пропуснато за гледане. Каквото пък съвсем е пропуснато или го няма – торентите за какво са? Изтегляте си, каните приятелите, правите цялата стая в пуканки и семки и... после чистите. Другият вариант, който изобщо не е за пренебрегване е топката. Във всичките й разновидности – от футбол, през водна топка, до пинг-понг. Важното е движение да има. Ихаааааааа, ама вие наистина сте във ваканция, нема лабаво! Хайде, тръгвайте, започвайте, набирайте начална скорост, че... купонът тече!

 

Клю-клю на ухо: момичета, ако приятелят ви е Скорпион, стъпвайте на пръсти. Преценявайте си всяка дума, защото само една казана „на въпреки” ще изпрати цялата работа по дяволите. Не злоупотребявайте нито с търпението, нито с парите му. Така може да го задържите в орбитата си поне месец. А скъсате ли – ще си забие отровната опашка в главата и ще се самоотрови, но няма да отстъпи. Макар че и това не е сигурно – всяко правило си има изключения, нали така;

 

Момчета, ако приятелката ви е Скорпион и на ум да не ви минава думата „изневяра”! Значи, правилото е следното: тя има право да си прави каквото си иска, а вие имате задължението да я гледате влюбено в очите. Нарушите ли го – не ми се мисли.

 

Любовен SMS – влюбените Скорпиони обичат с цялата си същност и не допускат мисълта за поражение. Те са надарени с нечовешки магнетизъм и мистичен чар. При тях даже раздялата е изпълнена с вълшебство.

 

Последни думи за абитуриентите. Тези, които са решили да продължат образованието си, вече са направили своя избор и очакват резултати. Търсещите работа могат да опитат късмета си в областта на банковото дело, производство и търговия с оръжие, безопасност на труда, производство на мебели, детски стоки, информация и комуникация.

 

Стрелец

 

С вас се разговаря по различен начин и на различни теми, защото знаете цената и целите си. Единственият проблем е, че се опитвате прекалено бързо да стигнете до тях. А за къде бързате, всъщност? Да пораснете? Ооооооо, да. Няма да избягате от това, със сигурност. Учебната година свърши, настъпи моментът в който трябва да намалите темпото и някои неща да ги skip-вате. И понеже през учебната година почти не ви остава време за нищо, то сега още в началото на ваканцията задайте си всичките „защо”-та. Ако не започнете веднага – ваканцията няма да ви стигне. Въпросите ви са безкрайни, но мераците за работа – твърде крайни. Най-големият късмет през юли е, че родителите ви по цял ден са заети, няма кой да ви контролира и можете да си правите каквото си искате. Вие сте хитри и каквито и поразии да направите, до момента на завръщането на родителите у дома, ще ги маскирате. Рано или късно всичко ще излезе на яве, но вие ще кажете: оооооо, ама това беше отдавна, даже не помня кога! И, тъй да се каже, калпазанлъците ви ще добият давност и ще отървете наказанието. Това се отнася и до щуротиите, свързани с цигари, алкохол, презервативи и други подобни – вие си знаете. Виж, финансовите „грехове” няма да ви се разминат така че не си правете оглушки.

 

Клю-клю на ухо: момичета, ако приятелят ви е Стрелец и искате да му направите впечатление покажете малко повече интелект от приятелките си. Опитайте се да цитирате заглавията на някои книги и авторите им, ама гледайте да не ги объркате. Направите ли го – втори опит няма да има;

 

Момчета, ако приятелката ви е Стрелец, опитайте се да осъзнаете, че тя вижда „през вас, че оттатък”. Тя е много прозорлива, знае ходовете ви дори преди самите вас. Не се опитвайте да я заблуждавате. Ще ви „изгори” като стар бележник, пълен с 2-ки.

 

Любовен SMS – влюбените Стрелци са „злато под пепел”. Любовта им може да тлее дълго, докато чака подходящия момент, за да се покаже в пълния си блясък.

 

Последни думи за абитуриентите. Тези, които са решили да продължат образованието си, вече са направили своя избор и очакват резултати. Търсещите работа могат да опитат късмета си в областта на връзките за масова комуникация, брокерско дело, застрахователна дейност, медицинско обслужване, социални дейности, моделиерство.

 

Козирог

 

Може да положихте много труд, ама пък добре завършихте учебната година. Къде с помощ, къде самостоятелно – резултатите са на лице. При вас всичко е наред – стаята ви е като аптека. Може да не сте у дома, но ако на някой му трябва нещо от вашите предмети ще го намери от пръв поглед. Началото на юли е и – какво облекчение! Най-после можете да направите онези неща, за които си мислехте още в края на март, в средата на април и преди да започне серията класни и контролни през май. Вие си имате програма и знаете какво ще правите във всеки един ден от този месец. Даже и в частите от деня. Подредили сте графика за срещите с всички приятели и приятелки, определили сте предварително дните за кино, дните за посещение на библиотеката, басейна, боулинга, баба и дядо. Как да не спи човек спокойно при такива обстоятелства. Ваканцията може да е къса, но благодарение на изключителната ви организация ще стигне за всичко. Може и да не е за всичко, но за разходки в парка, за няколко концерта и за сладоледени партита ще стигне. Другото хубаво на ваканцията е, че няма да е нужно непрекъснато да сте в компанията на 15-20 съученика, а ще може да си прекарвате времето само с онези приятели, с които се чувствате добре, без никакви досадници наоколо.

 

Клю-клю на ухо: момичета, ако приятелят ви е Козирог приказвайте си с него откровено. Изслушвайте историите му и споделяйте свои. Така ще го приближавате все повече до себе си;

 

Момчета, ако приятелката ви е Козирог, приемете факта, че тя е леко дистанцирана, сдържана и много дисциплинирана. Когато каже, че трябва да се прибира – не настоявайте. Ще дойде момент, когато ще спре да бърза към къщи.

 

Любовен SMS – влюбените Козирози са предпазливи – търсят максимални удоволствия на цената на минимална болка, но маската на безразличието съвсем не ги предпазва от страстите.

 

Последни думи за абитуриентите. Тези, които са решили да продължат образованието си, вече са направили своя избор и очакват резултати. Търсещите работа могат да опитат късмета си в областта на търговия с недвижимо имущество, ценни книжа, санитарни и спортни стоки, добив и преработка на млечни продукти, строителство и архитектура.

 

Водолей

 

Най-безинтересното нещо, което се наложи да изтърпите до преди няколко дни бяха заниманията в училище, които, слава Богу, свършиха. Най-после така жадуваната ваканция! То не, че по време на учебната година нещо сте се озорили и напрегнали, но е ужасно досадно да ви карат всеки ден да се шматкате до там и обратно. Родителска му работа. Как не можаха да разберат тия хора, че вие „не взимате нови уроци”, „не ви изпитват”, а бе изобщо – кво само ви разпитват: „как мина училището, та как мина училището”... Никъде не е минавало – там си стои. Минава ви на вас времето само, при това ужасно скучно. А какви неща бихте могли да свършите, ако не сте на училище по цял ден, охоооооооо... Всички уговорки, с всички приятели трябва да се случат за един ден. Тц, няма да може! По-добре е да го карате импровизирано – кой когато, както и каквото може. Важното е да осъществите всичките си замисли, па макар и в разбъркан ред – посещенията на концерти, излетите сред природата, наблюдението на птици, тестването на нови програми на компа, филмите, книгите, разни леки спортни занимания. Така както вървят нещата юли може да е дълъг месец, но за вашите планове ще се окаже къс.

 

Клю-клю на ухо: момичета, ако приятелят ви е Водолей ще ви е от полза да покажете ефективност и ерудиция. Не му задавайте тъпи въпроси и не се въртете около незначителни задачи като „заблудена снежинка”. Ще си тръгне с усмивка, без обяснения и ще има дълго да си задавате въпроса: защо?;

 

Момчета, ако приятелката ви е Водолей, не разчитайте само на умопомрачителната си секси физика. Няма да я пренебрегне, но ще й се порадва за ден-два и ще ви замени със следващия без да й мигне окото.

 

Любовен SMS – влюбените Водолеи не слагат граница между чувства и въображение. Това прави любовта им необятна и безкрайна. Физическата раздяла съвсем не означава, че повече на ви обичат. Просто нямат желание да си общуват с вас.

 

Последни думи за абитуриентите. Тези, които са решили да продължат образованието си, вече са направили своя избор и очакват резултати. Търсещите работа могат да опитат късмета си в областта на туристическият мениджмънт, мебелен стил и дизайн, търговия с предмети на изкуството, софтуер, комуникационна техника.

 

Риби

Със завършването на учебната година преодоляхте съмненията и избистрихте мечтите си. Всичките ви усилия са достойно възнаградени. Няма „трудни” и „лесни” предмети за вас, има такива, които са ви интересни и такива, които учите по задължение. За сметка на това пък, отношенията с родителите са спокойни и те изпълниха всички предварително дадени обещания. Един от най-прекрасните месеци в годината е юли, нали? Защото започва спокойно, може да се съобразявате само със себе си... е, ясно е, че ще се наложи да помагате за обгрижването на по-малкото братче или сестриче, но това вас не ви смущава, свикнали сте. Пък и лесно се разбирате с деца. Някоя и друга домакинска работа съвсем не ви плаши, даже напротив, идва като за разнообразие. В това прекрасно време човек може да се поразходи на вън, да си пофантазира с приятели. Или да си поиграе на компютъра, да си представи как владее целия свят. С каквото и да се захване човек през ваканцията винаги може да си представя и други неща, приказни едни такива... През ваканцията даже „сам в къщи” е приятно, но пък ако ви заведат при баба и дядо на гости, там на село, на поляната, с другите себеподобни, с топката, на свобода, ехаааааааа... тъкмо няма да сте сред много хора и няма да гледате вампирски филми – какво по-хубаво.

 

Клю-клю на ухо: момичета, ако приятелят ви е Риба не го критикувайте и проявете разбиране към страховете, колебанията и съмненията му. Той не се нуждае от много грижи – една окуражаваща усмивка ще свърши повече работа от хиляди обяснения;

 

Момчета, ако приятелката ви е Риби, ще усетите истинската магия на любовта. Може да се потопите в нея като в джакузи, но не прекалявайте с престоя – водата изведнъж става ледена и твърде опасна.

 

Любовен SMS – влюбените Риби изпитват любов в толкова варианта, колкото са рибите в морето. Безсмислено е да се опитвате да ги броите или сравнявате, отпуснете се и се наслаждавайте.

 

Последни думи за абитуриентите. Тези, които са решили да продължат образованието си, вече са направили своя избор и очакват резултати. Търсещите работа могат да опитат късмета си в областта на издателския бизнес, хотелиерството, валутните операции, хазартния бизнес, бижутерията, салоните за красота, дистрибуцията на почистващи средства.

 

Снимки: Dreamstime


Тийнейджърският хороскоп е изготвен от Петя Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
ani1900
преди 10 години
0
2
!
Отговори
Как?! Как са познали да му се невиди?! Аз съм дева и всичко е вярно!!! Особено часта с аниметата и това, че не си падам по празните приказки по телефона. :D
rali_g
преди 10 години
0
2
!
Отговори
az s1m ribi... iii naistina e vqrno... :D
kissyou
преди 10 години
1
5
!
Отговори
не знам за другите зодии но аз съм рак и почти всичко беше вярно. чисто съвпадение според мен но все пак :)
ivka211
преди 10 години
0
5
!
Отговори
ехе има и някой вярни неща :)
alexandra.veleva.587
преди 10 години
4
7
!
Отговори
Лол!Тва е абсолютно вярно!Как знаят, че гледам анимета, предпочитам вкъщи и не съм приказлива???
Psyko Nuts
преди 10 години
4
17
!
Отговори
Скорпион съм и така омаях учителката ми по френски, че ме остави на поправка. Пълни глупости.
ggb
преди 10 години
12
4
!
Отговори
Браво,верни неща!
Йоан
преди 10 години
3
23
!
Отговори
Глупости като цяло.
Страница 1 от 1