.

Парис Хилтън си събра багажа и си замина

Парис Хилтън си събра багажа и си замина
Снимка: Reuters

В последните два сезона на риалити предаването VIP Brother има по една световно известна звезда, целяща да предизвика интерес у българските зрители. Предишния път прага на Къщата прекрачи Памела Андерсън, а тази година с българските VIP съквартиранти живя и Парис Хилтън. Богатата наследница остана по-малко от два дни в България. Достатъчно време, за да обере лаврите и да си прибере парите, разбира се.

 

 

Преди няколко часа стана ясно, че Парис Хилтън си е събрала багажа и вече се намира в друг европейски град. Тя се похвали в социалната мрежа Twitter, че е в един от любимите си градове в Европа, като планирала пътуването в последния момент. Също така е написала, че на това място винаги си прекарва страхотно.

 

Въпреки че не е споменато името на града, от написаното става ясно, че Парис Хилтън вече не е в София, най-малкото, защото идва за пръв път в страната ни и няма как всеки път да си прекарва добре.

 

Въпреки че богатата наследничка си замина, ние ще гледаме участието й във VIP Brother поне още няколко дни.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
magneticfields
преди 10 години
0
1
!
Отговори
След този шум, който се вдигна около нея...Тюх, язък! :Д
rositzza
преди 10 години
2
10
!
Отговори
И все пак е казала нещо мило за нас в туитър ;dGreat first night in Bulgaria. Met some very nice & interesting people. Love how sweet & polite Bulgarians are.
papugai
преди 10 години
0
12
!
Отговори
Платили и за месец, издържала два дена, голяма реклама на България е.
Страница 1 от 1