.

Фен си купи гащи за 9 900 долара

Фен си купи гащи за 9 900 долара
Снимка: outnow.ch

Само преди броени дни Sony Pictures организира разпродажба, продължила цели 10 дни, с която даде възможност на всички фенове на ТВ сериала Breaking Bad ("В обувките на Сатаната") да се сдобият с част от историята на драмата, като си закупят предмети пряко свързани с продукцията.

 

 

Сред въпросните артефакти от филмовата история бяха надписаната книжка с поезия "Leaves of Grass" на Уайт, която се продаде за 65 000 долара и се оказа по-скъпа дори от автомобила "Кадилак" на героя, за който от Sony Pictures взеха скромните 19 750 долара. По-скъпо се оказа дори и розовото плюшено мече, което струваше на сегашния му собственик внушителните 23 350 долара.

 

Нещото, което обаче привлече вниманието на всички, беше един по-интимен предмет, а именно бельото на актьора Брайън Кранстън. Белите на цвят гащи са носени по време на пилотния епизод на сериала от актьора, изпълняващ ролята на болния от рак учител Уолтър Уайт. Бельото беше продадено за изненадващите 9 900 долара, с които върл почитател на продукцията предпочете да се раздели, за да могат те да станат негово притежание.

 

Общата сума, която се е събрала от търга е около 1 милион долара, които ще бъдат в полза на Програмата за добра воля на щата Ню Мексико. Любопитен факт е, че всички предмети първо ще бъдат изложени в Музея на движещите се образи в Ню Йорк до 27 октомври, а след това ще стигнат и до богатите им собственици.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
magneticfields
преди 10 години
1
0
!
Отговори
Имал-дал, човекът...
Страница 1 от 1