.

Колко време издържат мъжете без секс?

Колко време издържат мъжете без секс?
Снимка: Dreamstime

Когато стане въпрос за секс, определено мъжете са тези, които мислят по-често за него и искат да го практикуват възможно по-редовно. Колко време може да издържи една жена без плътски удоволствия? А един мъж?

 

Статистиката показва, че търпението на представителите на силния пол за въздържание от секс се изчерпва след три седмици, докато дамите могат са издържат близо два месеца. Причината е в това, че момичетата са много по-емоционални и сдържани и могат да си набавят нужната интимност чрез прегръдки и целувки.

 

 

20-годишните имат много по-високи нива на тестостерон и са готови да правят секс всеки ден. Те имат нужда от интимни ласки и когато дълго време са „на сухо“ младежите стават нервни и раздразнителни. Няколко години, след като вече не са тийнейджъри, младежите започват да залагат на качеството, а не на количеството.

 

30-годишните представители на силния пол вече не са толкова обсебени от идеята да правят секс, защото са съзрели и имат нови приоритети в живота. За тях по-важни са семейството, децата и кариерата. С течение на времето сексът се превръща в планирано събитие, чрез което снемат стреса от себе си.

 

Въпреки че физическата разлика между 30 и 40-годишните мъже не е голяма, те правят значително по-малко секс.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...