.

Костюм за Хелоуин

Костюм за Хелоуин
Снимка: sxc.hu

Само след няколко дни наближава Хелоуин и ако все още не сте си избрали костюм, то най-вероятно имате липса на идеи за такъв. Не се ядосвайте, имаме няколко съвета, чрез които да се представите блестящо с креативен и идеен костюм, който да е в рамките на бюджета ви:

 

Намерете вашия стил

 

Костюмът за Хелоуин е страхотна възможност да представите себе си или по-точно онази част от личността ви, която рядко попада под прожекторите на хорското внимание. Не се притеснявайте, имате извинение за всичко, така че може да си изберете да бъдете, каквито пожелаете — секси, смешни, сладки закачливи, плашещи и какво ли още не.

 

 

Също така може да ви помогнат и цветовете, които обикновено носите. Ако предпочитате черното, то най-вероятно няма да искате да бъда фея или принц, макар, че тъмна фея или принц не са въобще лоша идея, дори напротив може да изпъкнете. Съчетаването на привидно несъчетаеми комбинации в повечето случай се оказва изключително успешно, така че изберете няколко противоположности и нека въображението ви да заработи. Ако сте фенове на ярки цветове, може да бъдете клоуни, джуджета, феи и други подобни. Ако пък си падате по dark гамата и готик стила, то вие сте перфектните вампири, скелети, зли гении и тъмни магьосници.

 

Идеи за костюм може да получите и след като помислите за вашите интереси. Задайте си въпроса "Какво обичам да правя?" и на база отговорите изгответе списък с нещата, които ви харесва, било то спорт, игри, готвене, или пък книги. Например, ако ви харесва футбол, то винаги може да получите своя звезден миг, като се превърнете в известен футболист, а ако имате страст към животни или храни, то се облечете като любимите си домашни любимци или пък вкусен десерт.

 

Определете бюджет

 

За да бъдете доволни от костюма си и да не се сблъскате с разочарованието, когато финансите не ви достигнат, е добре предварително да определите сумата, с която разполагате. Съветваме ви да определите, колкото се може по-малка сума, защото все пак всичко опира до няколко часа. Едва ли някога пак ще облечете този костюм, затова не се изхвърляйте с големи суми, а заложете на метода "направи си сам", като отделите пари само за необходимите ви средства. По този начин, хем ще спестите необосновано изразходване на средства, хем ще получите много нови емоции, защото процесът на изработване на костюм е изключително забавен.

 

Отделете си необходимото време

 

Не оставяйте правенето на костюм за последния ден, защото колкото и лесно да изглежда, винаги може да изникне проблем, който трудно да можете да решите на момента. Определете си разумен срок за изработването, като винаги си оставете поне ден резерва, в който да може да се справите с непредвидените проблеми.

 

Не забравяйте, че в крайна сметка, дори и да не успеете да направите вашия костюм или пък да не разполагате с нужното време и средства, винаги може да вземете стара пижама и да напишете номер на картон, който да закачите на врата си и да се превърнете в затворник или пък да облечете тениска на Супермен или Батман и да покажете супергероя във вас.

 

Костюмът не е толкова важен, колкото изживяването. Отделете внимание на него и спомените, които ще направите, всичко останало е подробности, които на следващия ден дори няма да помните.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Die Young
преди 10 години
1
0
!
Отговори
Ако не учех в английско училище нямаше изобщо да се занимавам с такива глупости -.-
dimitar.,
преди 10 години
3
3
!
Отговори
inb4 това е католически празникinb4 родоотстъпнициinb4 американска простотия
Страница 1 от 1