.

Мирише ли Камерън Диас, след като не използва дезодоранти?

Мирише ли Камерън Диас, след като не използва дезодоранти?
Снимка: Reuters

Сигурно си мислите, че богатите използват най-скъпата козметика. Повечето от тях наистина влагат парите си в скъпи кремове, гримове, дезодоранти, парфюми и т.н., но някои от тях смятат, че те не са им нужни. Особено дезодорантите. Актрисата Камерън Диас е на мнение, че хората миришат по-добре без екстри на козметичната индустрия. Поради тази причина тя не е използвала дезодорант повече от 20 години.

 

 

Според актрисата хората ще миришат по-добре, ако престанат да използват продукти против изпотяване. Камерън Диас е на мнение, че те не са никак добри, понеже запазват всички миризми от изпотяването.

 

Но не само жените нямат нужда от дезодорант. Мъжете също може да не използват, ако поддържат на високо ниво личната си хигиена. Единственото, което трябва да направят, е да обезкосмяват редовно подмишниците си, за да не се задържа миризмата в космите.

 

Актрисата се изказва доста остро в книгата си The Body. Там тя коментира интимното обезкосмяване на дамите. Според Камерън Диас природата неслучайно е дала на жените това окосмяване, а с модерните методи на обезкосмяване е въпрос на време то да се загуби завинаги. Дали това ще бъде еволюционна стъпка, или напротив?


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
papugai
преди 9 години
1
0
!
Отговори
Актрисата се изказва доста остро в книгата си The Body. Там тя коментира интимното обезкосмяване на дамите. Според Камерън Диас природата неслучайно е дала на жените това окосмяване, а с модерните методи на обезкосмяване е въпрос на време то да се загуби завинаги.============================================Една от малкото интелигентни актриси в Холивуд, хубаво да останалите да помислят над думите и.Това е вторичен полов белег, все едно жените да тръгнат да си режат циците като изперкалата Джоли, ненормална работа.
Страница 1 от 1