.

Котка спаси дете, нападнато от куче (+ видео)

Котка спаси дете, нападнато от куче (+ видео)
Снимка: freeimages.com

Повечето котки се страхуват от кучета, но има и такива, които за безстрашни и могат да защитят както себе си, така и околните.

 

Писана спаси 4-годишно момченце от съседско куче, което го нападна и ухапа, докато караше колелото си на улицата, съобщи Reuters.

 

 

Видеото с безстрашното коте стана хит в интернет пространството. На него ясно се вижда как детето кара колело пред къщата, когато съседското куче го настига, захапва го за крака и го събаря на земята.

 

В този момент котката Тара се хвърля върху кучето и успява да го изгони, преди близко намираща се жена да се притече на помощ на момченцето. Писаната проверя дали детето е добре, след което се втурва да преследва кучето.

 

"Добре, че не беше по-лошо", пише бащата на Джереми Роджър Трянтафило, като добавя, че синът му е добре. По време на инцидента майката Ерика била в двора на къщата и се грижела за цветята. Тя видяла само как котката се стрелва покрай нея и се нахвърля на кучето.

 

Собствениците на кучето, което е кръстоска между лабрадор и чау-чау, обяснили, че домашният им любимец не обичал деца с колела. В момента животното е под карантина за 10 дена, след което ще бъде приспано.

 

Вижте видео от инцидента тук:

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...