.

Тийнейджърски хороскоп [част първа]

Тийнейджърски хороскоп [част първа]
Снимка: thinkstockphotos.com

Овен

 

 


 

Ето го лятото с всичките му красоти и така дълго чаканата ваканция. Ама като си помислите само колко много неща ви се правят, съвсем ясно става, че е неприлично къса ваканцията. Задача номер едно: да си разпределите времето по най-добрия начин. За новите, привлекателни и най-вече непредвидени идеи, предложени от някой друг, разчитайте на бързата си реакция. Няма начин да не се забавлявате супер готиното. За пари разчитайте само на себе си. Винаги ще разполагате с колкото ви трябват, ако приемете сериозно и отговорно заръките на родителит си. Те всеки ден ще измислят по някоя задача. Може и да е досадно, но ще е лесно, пък и доходоносно. Ако ви поканят на гости при роднини за няколко дни или за седмица, не отказвайте. Даже не си представяте с колко много нови, незабравими емоции ще е свързано. Нови приятели, нови места, дори нови книги, филми, музика и игри... кой кат` вас!

 

Телец


 

Учебната година свърши. Бележникът е набутан дълбоко в някое чекмедже. Оценките, каквито и да са те, вече са в миналото. Трудностите – също. Е, какво пък, все някой ден ще се научите за какво служи Питагоровата теорема, от къде на къде Любен Каравелов е написал „Българи от старо време” или пък какво вещество се получава при съединяване на киселини и основи. Ако не сте сигурни, ще се намери кой да ви „подскаже”, само дайте знак. Между другото през юли ще си решите един много важен проблем. Разни хора, почти случайни, които от известно време ви досаждат ще „сменят посоката” и ще ви освободят от присъствието си. В същото време е добре да сте по-предпазливи, по-малко откровени и по-малко услужливи към новите си познати. Най-вече към онези, които гръмогласно се хвалят колко са ви близки и колко добре се разбирате. Зад „голямото” им приятелство вероятно се крият съвсем различни интереси.

 

Близнаци


 

Колко много срещи през този месец, колко много разнообразие! Човек може да си помисли, че всичките ви близки, познати и роднини са се наговорили да ви търсят, да ви канят или пък да ви идват на гости. Ще има дни, в които ще се чудите къде по-напред и с кого за повече време. Само един вид срещи ще липсват от списъка, любовните. Звучи песимистично, но за съжаление е истина. И все пак, място за отчаяние и ерни мисли няма. Всяко нещо си има и хубавата, и лошата страна, нищо в живота не е еднозначно, така че възползвайте се от ситуацията, до колкото е възможно. Имайте пред вид, че във всяка група от приятели, където отидете ще имате водеща роля, което ще ви направи много популярни. Ако пък „героично” си подредите и стаята, може да спечелите благоразположението на родителите, което да се отъждестви с някакъв финансов еквивалент.

 

Рак


 

Време е да покажете на какво сте способни. Време е всички да разберат, че освен добра памет имате и логична мисъл. Какво като учебната година свърши и какво като сте във ваканция. Човек може да развихри фантазията и да демонстрира талантите си по всяко време на денонощието и във всеки сезон от годината. Бавно, постепенно, но с твърди крачки ще напредвате. Ще се осъществи желанието ви да се занимавате с разни нови и непознати неща. Ще разполагате с достатъчно време, за да се включите в различни клубове и групи по интереси, където определено ще спечелите симпатиите на останалите участници. Общуването с нови хора ще се отрази на начина ви на мислене и мнението ви по доста въпроси вероятно диаметрално ще се промени. Ще започнете да харесвате неща, които преди са ви били безразлични и обратно – да пренебрегвате други, които са ви изглеждали много привлекателни.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Minwu
преди 9 години
0
1
!
Отговори
хаха Хареса ми!
Страница 1 от 1