.

"Запомни едно - relfie-то ти e много по-дразнещо от selfie-то ми"

Снимка: thinkstockphotos.com

След като думичката selfie успя да влезе в речника на хората и да стане дума на 2013 година, сега има нова измишльотина – relfie. Тази снимка е същата като селфитата, само че на нея са двама влюбени.

 

Още малко...
Selfie - истерията

 

Според специалистите relfie фотосите са в пъти по-дразнещите от selfie, особено когато влюбените прекаляват с качването им в социалната мрежа. Често това води до загуба на Facebook приятели, на които им писва да гледат на стената си само влюбени двойки, които се целуват пред забележителности, сред природата, в центъра на града и т.н.

 

За да стигнат до извода, че relfie снимките са дразнещи, социолозите направили анкета сред 200 доброволци. Те създали Facebook страници на измислени хора, на които качили най-различни снимки. След това помолили участниците да дадат оценка на страниците и да покажат кои са им най-неприятни и кои им допадат най-много.

 

За повечето хора най-отблъскващите снимки били relfie-та и романтичните фотоси. За по-приятни определили профилите на хората, които не са качили прекалено много информация за себе си.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...