.

Какъв си според денят, в който си роден [част първа]

Какъв си според денят, в който си роден [част първа]
Снимка: thinkstockphotos.com

В последните години астрологията стана много модерна. Повечето хора се интересуват от разположението на звездите и планетите, от хороскопа, от зодиакалния си знак, от асцендента си. По този начин може да научим интересни неща за себе си и да опознаем по-добре представителите на другите зодии. Сега ще ви разкажем какви сте според деня от седмицата, в който сте родени.

 

Понеделник. Родените в първия ден от седмицата са покровителствани от Луната. Още в Древността хората казвали, че в понеделник се раждат онези, които могат да постигнат всичко, което пожелаят, стига да разберат какво е то. Тези хора са чувствителни, емоционални, откровени и открити. Лесно се приспособяват към околния свят и умеят да се адаптират към всеки човек. Талантите им се разгръщат добре - както в научните дисциплини, така и в изкуството. Повечето рисуват много добре. Трудолюбиви са, но не обичат да преодоляват трудности. Много често им се сменя настроението.

 

 

Понякога прехвърлят собствените си проблеми на други хора. Предпочитат да са край силни хора, за да се чувстват защитени. Ценят и обичат семейството си - верни са на партньора си духовно, сексуално и финансово. Общителни са, но разкриват чувствата си само пред много близки хора. Големи фантазьори и мечтатели са - умеят да създават илюзия за себе си. Затова обикновено остават тайна за околните - никой не знае цялата истина за тях.

 

Вторник. Покровителят на родените Във Вторник е Марс - той ги дарява с мъжество, агресивност, физическа сила, желание да заемат първото място. Родените в този ден от седмицата се стремят да постигнат всичко в живота сами, обичат да са самостоятелни, не търпят възражения. И жънат успехите си благодарение на своята непоколебимост, винаги довършват започнатото. Но ако се появи някакво съмнение, то може да ги доведе до апатия. Те са много импулсивни това нерядко им прави лоша услуга. На работното място имат трудности, защото първо действат, а после мислят.

 

Сряда. Техен покровител е Меркурий - планетата, която носи името на бога на търговията. Хората, родени в този ден, винаги са там, където нещо се случва - за тях скуката е враг №1. Те са родени търговци и имат нюх за сключване на всякакъв вид сделки. Могат да изградят прекрасна кариера като банкери и финансисти. Но понякога ги погубва лекомислието. Жената, родена в сряда, държи да бъде център на внимание. Обича да се заиграва и да разбива мъжките сърца - изкусно флиртува просто за да се убеди в своя чар или за да ускори някаква важна работа.

 

Притежава горещ темперамент и обича промените, но въпреки това търси стабилен партньор за цял живот. А мъжът, роден в сряда, е любимец на жените - трудно е да го задържиш на едно място. Ако реши да се ожени, избраницата му скоро разбира, че в по-сложни житейски ситуации нейният партньор е дете. Той обича последната дума да е негова, но се поддава лесно и на уговаряне.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...