.

Изкуството да рекламираш — гениалните реклами

Изкуството да рекламираш — гениалните реклами
Снимка: prefixmag.com

В днешно време до голяма степен почти всичко в живота ни можем да приемем за изкуство и в това няма нищо лошо, стига то да ни въздейства по определен начин и да докосва част от душата ни. Под изкуство най-често разбираме рисуване, музика, филми и танци, забравяйки, че доста други проекти съчетават всички тези проявления на изкуството, поради което следвайки логиката няма как да отречем, че и самите те са изкуство.

 

Пример за това са рекламите, които понякога са толкова внушителни и докосващи, че достигат ново ниво, характеризиращо се именно с всичко онова, което е присъщо на изкуството. Ето и няколко реклами, които си заслужават гледането, тъй като са малки шедьоври, които ще ви накрая да се усмихнете.

 

WWF Canada и котката Норман — новият еко войн

 

Първият път, когато видяхме рекламата бяхме повече от очаровани от нея. Креативизма, доброто послание и оригиналността ни спечелиха веднага. Рядко се намира продукт, който да успее да ти донесе една от онези искрени усмивки и същевременно да те накара да помислиш за толкова сериозен проблем като опазването на околната среда. Но стига думи, насладете се на Норман:

 

 

Mercedes — струва си да се изгубиш

 

Повече от очарователно видео, което докосва сърцето ви. Малкото момче, съчетано с невероятната музика и оригиналния сюжет определено успяха да ме накара, че Mercedes притежават нещо уникално, което си заслужава да се изгубиш. Сигурно всичко това ви звучи несвързано, ако е така хвърлете един поглед на рекламата и ще навържете всичко.

 

 

Honda и нашето любопитство

 

Един от най-добрите начини да покажеш цялата си продуктова линия и същевременно да убедиш потребителя, че той се нуждае от нея е като просто я представиш като резултат от неговото любопитство. Всичко е плод на нашите две ръце, които подтикнати от непознатото успяват да създадат невероятното. Именно това е и посланието на страхотната реклама на Honda, вижте я вие:

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...