.

Въоръжени пенсионери откраднаха блистери с виагра

Въоръжени пенсионери откраднаха блистери с виагра
Снимка: drugwatch.com

Колкото и да ни се иска понякога да вярваме, че хората нямат нищо общо с животните и са далеч по-извисени, няма как да отречем животинското начало в нас. Факт е, че ние сме далеч по-усъвършенствани, но това пък далеч не значи, че сме успели да изкореним всички първични навици в нас. Някой от тях са наистина полезни, други обаче, определено трябва да бъдат изкоренени.

 

 

Пример за това са двама пенсионери, които обзети от животинското си желание за доказване на своето мъжество и добро представяне в леглото се осмелиха да нарушат закона и да извършат кражба. Колкото и комично да звучи, възрастните господа явно са имали голяма нужда от виагра, тъй като са откраднали цели 56 блистера от въпросния медикамент.

 

Комико-трагичната случка се случила в американския град Чикаго, където двама въоръжени с пистолет пенсионери атакували местна аптека, за да се сдобият с необходимия им стимулант. За щастие охранителните камери работили и заснели извършителите.

 

От записа добре се вижда, че дядовците насочват оръжие към служителя на аптеката и го карат да им предаде всичкото съдържание на виагра, с което разполагат. В случая това били 56 блистера от медикамента, но обира далеч не свършил с това.

 

Опиянен от ролята си на все властващи над закона, единия от възрастните господа, докато излизал посегнал и на лаптопа, който се намирал в аптеката. След последваща оценка се установило, че общите щети, които нанесли палавите дядовци са на стойност 2000 долара.

 

Сумата далеч не е малка, поради тази причина полицията в града е обявила двамата извършители за издирване, като повечето им съграждани с вече започнаха да се шегуват с въпросната ситуация. Мнозина заявиха, че очакват и адекватна реакция от женската част, затова предупреждават аптекари да внимават от опасни баби.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...